ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
Πυροσβέστες επιχειρούν σε κατεστραμμένο κτήριο στο Κίεβο μετά από επίθεση.

Τρεις νεκροί σε νοσοκομείο στη Χερσώνα μετά από ουκρανικό βομβαρδισμό

Τρεις εργαζόμενοι νοσοκομείου στο ρωσοκρατούμενο τμήμα της Χερσώνας σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από ουκρανικό βομβαρδισμό, σύμφωνα με τον τοπικό διορισμένο κυβερνήτη.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν ύστερα από ουκρανικό βομβαρδισμό σε νοσοκομείο που βρίσκεται στο τμήμα της επαρχίας Χερσώνας, το οποίο ελέγχεται από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού κυβερνήτη που έχει διοριστεί από τη Μόσχα, όλα τα θύματα εργάζονταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο Βλαντίμιρ Σάλντο, οι τραυματίες δέχονται ιατρική φροντίδα, ενώ ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω σοβαρότητας της κατάστασής του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 2 νεκροί από ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Τουλάχιστον δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση, από ουκρανική πυραυλική επίθεση στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, με σοβαρές ζημιές σε ενεργειακό δίκτυο και πολυκατοικίες, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας

Δύο νεκροί, μια 68χρονη και ένας 38χρονος, από επίθεση ρωσικού drone στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Την ίδια μέρα ξεκινούν τριμερείς διαπραγματεύσεις στο Αμπού Ντάμπι.
Πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις νεκροί από ρωσικά drones στην Ουκρανία και πυρκαγιά σε ρωσικές δεξαμενές

Τέσσερις νεκροί, μεταξύ τους ένα παιδί, και πέντε τραυματίες από ρωσικό πλήγμα με drones στον οικισμό Τσερκάσκε της ανατολικής Ουκρανίας το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τις αρχές του Ντονέτσκ. Δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές.