ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σημαίες ΗΠΑ Ουκρανίας
Οι σημαίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας σε συναντηση διπλωματίας.

Ζελένσκι: Συνομιλίες στη Γερμανία για εγγυήσεις ασφαλείας Ουκρανίας

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι στη Γερμανία θα συνεδριάσει ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας προς την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Αντιστράτηγο Χνάτοφ και τη συμμετοχή αξιωματούχων του στρατού και υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι μια ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας της Ουκρανίας πρόκειται να συνεδριάσει στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επικεφαλής της ουκρανικής ομάδας έχει οριστεί ο Αντιστράτηγος Άντριι Χνάτοφ, ενώ στη σύνθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι από τον στρατό, τις υπηρεσίες πληροφοριών και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάγια Κάλας Συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Κάλας: Δεν βλέπω έτοιμη την ΕΕ να ορίσει ημερομηνία ένταξης για την Ουκρανία

Η Κάγια Κάλλας δήλωσε πως τα κράτη-μέλη της ΕΕ δεν είναι έτοιμα να ορίσουν συγκεκριμένη ημερομηνία ένταξης της Ουκρανίας και τόνισε την ανάγκη να γίνει δουλειά ώστε να φανεί πως η Ουκρανία ανήκει στην Ευρώπη.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Κανένας σταθμός ρεύματος δεν γλίτωσε ρωσικό πλήγμα

Ο Ζελένσκι δήλωσε στη Διάσκεψη Μονάχου ότι όλοι οι ουκρανικοί σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας έχουν πληγεί από ρωσικά χτυπήματα, ενώ βοήθεια για την αντιαεροπορική άμυνα φτάνει συχνά οριακά έγκαιρα. Αποκάλεσε τον Πούτιν «σκλάβο του πολέμου».
Μαρκ Ρούτε συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ρούτε: Καμία απειλή επί του παρόντος για χώρα του ΝΑΤΟ από τη Ρωσία

Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η Ρωσία έχει υποστεί περίπου 65.000 απώλειες τους τελευταίους δύο μήνες στην Ουκρανία και τόνισε πως το ΝΑΤΟ παραμένει ισχυρό ώστε να αποτρέψει κάθε ρωσική επίθεση σε
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Ζελένσκι-Παχλαβί στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου

Ο Ζελένσκι συναντήθηκε στη Διάσκεψη Μονάχου με τον εξόριστο Ρεζά Παχλαβί, συζητώντας για αυστηρότερες κυρώσεις κατά του Ιράν. Καταδίκασαν τη συνεργασία Ιράν-Ρωσίας και τη χρήση drones, τονίζοντας τον κίνδυνο για την ευρύτερη περιοχή.
Ο Ουάνγκ Γι κινέζος υπουργός
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ουάνγκ Γι συναντήθηκε με ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Ουκρανίας στη Διάσκεψη Μονάχου

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι συναντήθηκε με τους ομολόγους του από τις ΗΠΑ και την Ουκρανία, στο περιθώριο της Διάσκεψης Μονάχου, με στόχο την εκτόνωση των εντάσεων μεταξύ Πεκίνου και Ουάσιγκτον για διάφορα ζητήματα.