ΓΔ: 2158.04 1.76% Τζίρος: 224.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
Ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, με φόντο αμερικανικές σημαίες.

Τραμπ: Άρτιος σχεδιασμός πίσω από τις επιδρομές στη Βενεζουέλα

Ο πρόεδρος δήλωσε στους New York Times πως οι αμερικανικές επιθέσεις στη Βενεζουέλα και η σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο ήταν αποτέλεσμα «πολύ καλού σχεδιασμού».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε δηλώσεις του στους New York Times, ανέφερε ότι οι αμερικανικές επιθέσεις στη Βενεζουέλα, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη του προέδρου της χώρας, Νικολάς Μαδούρο, ήταν αποτέλεσμα «πολύ καλού σχεδιασμού».

Ο Τραμπ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ήταν μια εξαιρετική επιχείρηση, στην πραγματικότητα», υπογραμμίζοντας τον επιτυχημένο χαρακτήρα της αμερικανικής παρέμβασης στη Βενεζουέλα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικολάς Μαδούρο και Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Αμερικανικές πετρελαϊκές θα επενδύσουν εκατομμύρια στη Βενεζουέλα

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρίες είναι έτοιμες να επενδύσουν στη Βενεζουέλα για αποκατάσταση της παραγωγής, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις ΗΠΑ. Μόνη παρούσα αμερικανική εταιρία η Chevron.
Στρατιώτης ΗΠΑ και Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Επιχείρηση για τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο

Ο Τραμπ ανακοίνωσε στο Truth Social ότι οι ΗΠΑ επιχείρησαν να συλλάβουν τον Μαδούρο και τη σύζυγό του. Η ενέργεια ήταν αποτέλεσμα λεπτομερούς σχεδιασμού, με Αμερικανούς κομάντο να κάνουν πρόβες σε αντίγραφο του καταφυγίου.
Αμερικανοί στρατιώτες στολών
ΔΙΕΘΝΗ

Οι ΗΠΑ έτοιμες να αποστείλουν στρατεύματα στη Βενεζουέλα χωρίς δισταγμό

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να στείλουν στρατεύματα στη Βενεζουέλα, όπως δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο. Τη διοίκηση της χώρας αναλαμβάνει αμερικανική ομάδα υπό τον Μάρκο Ρούμπιο.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Νέα παρέμβαση στο πετρέλαιο και μεταφορά Μαδούρο στη Νέα Υόρκη

Ο Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του συνελήφθησαν από αμερικανικές δυνάμεις και μεταφέρθηκαν προς Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, που δήλωσε πως εξετάζεται ο ρόλος της αντιπολιτευόμενης Μαρίας Κορίνα Ματσάδο