Ο Γάλλος επιθετικός Αρνό Καλιμουέντο εντάχθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς έως το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη και οι δύο ομάδες.
Η προσαρμογή του Καλιμουέντο στην Premier League αποδείχθηκε απαιτητική, καθώς ο 23χρονος πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεν αγωνίστηκε μόλις σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Νότιγχαμ Φόρεστ από το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, σημείωσε δύο γκολ στο Europa League.
Στη Φρανκφούρτη, που βρίσκεται στην 7η θέση της Bundesliga, ο Καλιμουέντο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάιν τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην ανάδειξη νεαρών Γάλλων επιθετικών, όπως οι Ούγκο Εκιτίκε και Ραντάλ Κολο-Μουάνι.
Ο Καλιμουέντο αντικαθιστά τον επίσης Γάλλο σκόρερ Ελίε Βαΐ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Νις στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.