ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Μπάλα EuroLeague παρκέ
Μπάλα της Turkish Airlines EuroLeague πάνω σε παρκέ γηπέδου πριν την έναρξη αγώνα.

Η Φενερμπαχτσέ ανανέωσε με τον Γιασικεβίτσιους έως το 2027

Η Φενερμπαχτσέ επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τρία ακόμη χρόνια, μετά τις φετινές επιτυχίες στην Euroleague και το τουρκικό νταμπλ, έχοντας ήδη καθοδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενερμπαχτσέ, ανακοίνωσε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για ακόμη τρία χρόνια.

Ο Γιασικεβίτσιους ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας τον χειμώνα του 2023. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, οδήγησε τη «Φενέρ» στην κορυφή της Ευρώπης και στην κατάκτηση του triple crown.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ, επιτεύχθηκε συμφωνία τριετούς διάρκειας με τον προπονητή, ο οποίος θεωρείται βασικός συντελεστής των ιστορικών επιτυχιών της ομάδας. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει θέσει υψηλούς στόχους και για τη φετινή σεζόν.

Η διοίκηση ευχήθηκε η νέα συμφωνία να αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον προπονητή, εκφράζοντας την ελπίδα για ακόμη περισσότερες νίκες και τίτλους τα επόμενα χρόνια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ για Ιράν και ασφάλεια Ορμούζ

Ο Ερντογάν και ο Τραμπ συζήτησαν τηλεφωνικά για την ένταση που ακολούθησε τη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν, με έμφαση στην ανάγκη συγκράτησης της κρίσης και διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: Ανήσυχοι για τις επιθέσεις στο Ιράν, ζητάμε κατάπαυση πυρός

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν, τονίζοντας ότι η Άγκυρα παρακολουθεί με λύπη και προειδοποιώντας για τον κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης στην περιοχή.
Σημαία Τουρκίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: «Απαράδεκτη» η ένταση ΗΠΑ–Ισραήλ–Ιράν, ζητά διάλογο η Άγκυρα

Ο επικεφαλής Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας εξέφρασε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο σύγκρουσης ΗΠΑ-Ισραήλ-Ιράν, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη εξέλιξη και καλώντας σε επιστροφή στη διπλωματία για διασφάλιση της ειρήνης.
Βουλή Τουρκίας Άγκυρα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Κίνδυνος για τη σταθερότητα, να παύσουν άμεσα οι επιθέσεις

Η Άγκυρα εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν, καλώντας σε άμεση παύση στρατιωτικών ενεργειών, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης και παραβίασης του διεθνούς δικαίου.
Τεχεράνη πανοραμική εικόνα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ακυρώθηκαν οι αποψινές πτήσεις προς Τεχεράνη από Κωνσταντινούπολη

Τρεις πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη ακυρώθηκαν από Turkish Airlines και δύο ιρανικές εταιρείες, ενώ δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για τους λόγους, εν μέσω αμερικανικών απειλών κατά του Ιράν.
Αμπντουλάχ Οτζαλάν δίκη
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ο αρχηγός του PKK μιλά για ελπίδα σε «νέα εποχή»

Ο Οτσαλάν καλεί σε έναρξη νέας πολιτικής εποχής και δράση από το τουρκικό κράτος, παραμένοντας αποφασισμένος για μια δημοκρατική διαδικασία. Συνεχίζει να κρατείται σε απομόνωση από το 1999, παρά τις εκκλήσεις του.