ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σφύρα δικαστηρίου
Η σφύρα του δικαστή σε εστιασμένο δικαστικό περιβάλλον, σύμβολο απονομής δικαιοσύνης.

Αθώα η Κιάρα Φεράνι σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη

Αθώα κρίθηκε η Κιάρα Φεράνι για τις κατηγορίες απάτης γύρω από καμπάνια pandoro και πασχαλινών αυγών. Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τη διαχείριση, ενώ έχει ήδη καταβάλει αποζημιώσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ.

Αθώα έκρινε η ιταλική δικαιοσύνη τη γνωστή ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι σχετικά με τις κατηγορίες απάτης που αντιμετώπιζε. Η υπόθεση αφορούσε τη συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια για παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό και πασχαλινά αυγά.

Οι εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι η Φεράνι γνώριζε πως τα ποσά από τις πωλήσεις δεν είχαν διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως πίστευαν οι καταναλωτές.

 Η ίδια τόνιζε ότι δεν είχε λεπτομερείς πληροφορίες για τη διαχείριση των χρημάτων αυτών και είχε ήδη καταβάλει αποζημίωση άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

"Είμαστε όλοι συγκινημένοι, ευχαριστώ όλους όσοι με ακολουθούν στο διαδίκτυο", δήλωσε η Κιάρα Φεράνι μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πασχαλινό μήνυμα Φάμελλου: Το φως της Ανάστασης οδηγός για δικαιοσύνη

Ο Σωκράτης Φάμελλος ευχήθηκε το φως της Ανάστασης να οδηγήσει στην Ειρήνη, τονίζοντας πως σε έναν κόσμο γεμάτο πολέμους και φτώχεια, προτεραιότητα πρέπει να είναι μια κοινωνία δικαίου και ισότητας για όλους.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μαζί για μια Ελλάδα ελπίδας και νέων ευκαιριών στις νέες γενιές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πασχαλινό μήνυμά του τονίζει τη σημασία της μετάβασης από άδικες και σκοτεινές εποχές σε μια κοινωνία δικαιοσύνης, διαφάνειας και σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλώντας σε ειρήνη και επανεκκίνηση.
Τζόρτζια Μελόνι Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ιταλία: Να διαχωριστούν οι ευθύνες του Ιράν από το λαό του

Η Ιταλία τονίζει πως οι ευθύνες του ιρανικού καθεστώτος πρέπει να διαχωριστούν από τον άμαχο πληθυσμό και ζητά προστασία για τους πολίτες και τα μη στρατιωτικά σημεία, στηρίζοντας λύση μέσω διαλόγου και καταδικάζοντας πράξεις αποσταθεροποίησης.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Δεν γίνεται κυβέρνηση με εκβιαζόμενους ή υπόδικους βουλευτές

Έντονη κριτική ασκεί ο Κώστας Τσουκαλάς στην κυβέρνηση για τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ και την αναβολή του διαλόγου για το κράτος δικαίου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αποφεύγει τη Βουλή και πως μόνη λύση είναι η αποχώρησή της.
Ματέο Σαλβίνι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Σαλβίνι και Ταγιάνι: Καμία πρόωρη εκλογή, πλήρης θητεία κυβέρνησης

Ο Ματέο Σαλβίνι τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, παρά την ήττα στο δημοψήφισμα. Παράλληλα ζήτησε αναστολή της Πράσινης Μετάβασης και του Συμφώνου Σταθερότητας, υπογραμμίζοντας ανάγκη για περισσότερη ευελιξία.
Κενή κορνίζα μουσείου
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Έκλεψαν τρεις πίνακες Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς σε μουσείο

Τρεις πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς εκλάπησαν τον Μάρτιο από το Ίδρυμα Magnani Rocca κοντά στην Πάρμα, όταν τέσσερις μασκοφόροι εισέβαλαν και απέδρασαν τη νύχτα της 22ης προς 23η Μαρτίου, σύμφωνα με τους καραμπινιέρι.