ΓΔ: 2143.17 0.24% Τζίρος: 231.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας
Σημαίες Ουκρανίας και Ρωσίας σε τραπέζι διαπραγμάτευσης με έγγραφα.

Ξεκινούν ξανά Κυριακή οι συνομιλίες Ρωσίας, Ουκρανίας, ΗΠΑ κατά το Interfax

Οι τριμερείς συνομιλίες Ρωσίας, Ουκρανίας και ΗΠΑ για την Ουκρανία θα συνεχιστούν την 1η Φεβρουαρίου στο Αμπού Ντάμπι, σύμφωνα με το Interfax. Ο πρώτος γύρος έγινε εκεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Οι τριμερείς διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας, Ουκρανίας και Ηνωμένων Πολιτειών για την εξεύρεση λύσης στον πόλεμο της Ουκρανίας αναμένεται να συνεχιστούν στο Αμπού Ντάμπι την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου Interfax που επικαλείται το Κρεμλίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος γύρος των συνομιλιών για τον τερματισμό του πολέμου, ο οποίος διαρκεί τέσσερα χρόνια, πραγματοποιήθηκε επίσης στο Αμπού Ντάμπι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Θέλουμε ένα Ιράν που δεν συνεργάζεται με τη Ρωσία

Ο Ζελένσκι συνάντησε στο Παρίσι τον Ρεζά Παχλαβί και τόνισε ότι η Ουκρανία επιθυμεί ένα ελεύθερο Ιράν, που δεν συνεργάζεται με τη Ρωσία ή αποσταθεροποιεί την περιοχή, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Ρώσος διαπραγματευτής σε ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ζήτησαν αναβολή τριμερών συνομιλιών Ουκρανίας-Ρωσίας, λέει ο Ζελένσκι

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ζήτησαν να αναβληθούν οι τριμερείς συνομιλίες με τη Ρωσία λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή. Η Ρωσία αντιπροτείνει ως τόπο διεξαγωγής την Ελβετία ή την Τουρκία, όχι τις ΗΠΑ.
Βλαντιμίρ Πούτιν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η προστασία κρίσιμων υποδομών μετά τις επιθέσεις

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησε με το Συμβούλιο Ασφαλείας μέτρα για την προστασία κρίσιμων υποδομών, μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε εργοστάσια, ενεργειακές εγκαταστάσεις και τερματικούς σταθμούς.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η χαλάρωση κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο χρηματοδοτεί πόλεμο

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η χαλάρωση των κυρώσεων των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο προσφέρει δισεκατομμύρια στη Ρωσία για τον πόλεμο και δεν βοηθά στην επίτευξη ειρήνης, κατά τη συνέντευξή του με τον Μακρόν στο Παρίσι.