ΓΔ: 2623.91 -0.18% Τζίρος: 315.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Διασώστες ασθενοφόρου Ισραήλ
Ισραηλινοί διασώστες παρέχουν φροντίδα σε τραυματία κοντά σε ασθενοφόρο μετά από τρομοκρατικό χτύπημα.

Έξι τραυματίες από ιρανικούς πυραύλους στην Ιερουσαλήμ, λένε οι αρχές

Έξι άτομα τραυματίστηκαν στην Ιερουσαλήμ μετά από επίθεση ιρανικών πυραύλων στο Ισραήλ. Οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία ερευνά πτώσεις συντριμμιών από αναχαιτίσεις πυραύλων.

Έξι τραυματίες αναφέρθηκαν στην περιοχή της Ιερουσαλήμ ύστερα από την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός Magen David Adom, το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού, οι διασώστες «παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών και σε πέντε ακόμη ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί ελαφρά».

Η ισραηλινή αστυνομία γνωστοποίησε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για πιθανές πτώσεις «συντριμμιών από αναχαιτίσεις» σε διάφορες περιοχές, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές μέχρι στιγμής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βομβαρδισμός στο νότιο Λίβανο
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινός στρατός ζήτησε εκκένωση χωριού στο νότιο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ζήτησε μέσω X την άμεση εκκένωση του χωριού Μανσούρι στον νότιο Λίβανο, στην πρώτη του τέτοια διαδικτυακή προειδοποίηση για τη χώρα έπειτα από πάνω από ένα μήνα, σύμφωνα με το Reuters.
Σημαίες Ισραήλ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Έβδομος γύρος συνομιλιών Λιβάνου-Ισραήλ διεξάγεται στη Ρώμη

Ξεκινούν στη Ρώμη νέες συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου με στόχο τη σταδιακή αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από το νότιο Λίβανο και την ανάπτυξη λιβανικών στρατευμάτων, στο πλαίσιο συμφωνίας υπό όρους αφοπλισμού της Χεζμπολάχ.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: ΗΠΑ και Ισραήλ ακύρωσαν επίθεση μετά από αίτημα του Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ΗΠΑ και Ισραήλ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε νέους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν, ύστερα από σχετικό αίτημα της Τεχεράνης και άλλων χωρών, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάλογα με τις εξελίξεις.
Μπενιαμίν Νετανιάχου ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Είχα μία από τις καλύτερες συζητήσεις με τον Τραμπ

Ισραήλ και ΗΠΑ ενίσχυσαν τον συντονισμό τους για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τον Νετανιάχου, έπειτα από «εξαιρετική» συνάντηση με τον Τραμπ όπου κυριάρχησε η συζήτηση για την αποτροπή πυρηνικών στο Ιράν.