ΓΔ: 2318.73 2.07% Τζίρος: 196.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:12
Επίθεση στη Βηρυτό
Καπνός από στρατιωτική επίθεση σε κτίρια στη Βηρυτό, Λίβανος.

Λίβανος: 357 νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

Ταυτόχρονα ισραηλινά πλήγματα σε όλο τον Λίβανο σκότωσαν 357 άτομα, ανεβάζοντας τους νεκρούς από τη σύρραξη Ισραήλ-Χεζμπολάχ από 2 Μαρτίου σε 1.953, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Οι έρευνες για θύματα συνεχίζονται.

Τα ισραηλινά πλήγματα που σημειώθηκαν ταυτόχρονα την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές του Λιβάνου προκάλεσαν τον θάνατο 357 ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ στις 2 Μαρτίου ανέρχεται πλέον σε 1.953.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι ο νεότερος απολογισμός κάνει λόγο για «357 μάρτυρες και 1.223 τραυματίες». Το υπουργείο επισημαίνει πως «ο απολογισμός αυτός δεν είναι οριστικός», καθώς οι επιχειρήσεις έρευνας στα ερείπια και η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστική περιοχή Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβανος: Εννέα νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, από ισραηλινά πλήγματα

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο νότιο Λίβανο προκάλεσαν εννέα θανάτους, ανάμεσά τους δύο παιδιά και πέντε γυναίκες, και 23 τραυματίες. Ο πρόεδρος του Λιβάνου καταδίκασε τις παραβιάσεις της εκεχειρίας από το Ισραήλ.