Φωτο: Shutterstock

Με ψηφιακό τρόπο το 2021 η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών (CES)

Διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και έχει προγραμματιστεί από τις 6-9 Ιανουαρίου 2021.

H Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών CES (Consumer Electronics Show), που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και έχει προγραμματιστεί από τις 6-9 Ιανουαρίου 2021, θα είναι μια ψηφιακή εμπειρία που θα συνδέει εκθέτες, πελάτες, ηγέτες σκέψης και μέσα από όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA)

Η νέα μορφή θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να ακούσουν από καινοτόμους της τεχνολογίας, να δουν τεχνολογίες αιχμής και τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων και να αλληλεπιδράσουν με παγκόσμιες μάρκες και νεοσύστατες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

«Εν μέσω της πανδημίας και των αυξανόμενων παγκόσμιων ανησυχιών για την υγεία σχετικά με την εξάπλωση του COVID-19, δεν είναι δυνατόν να συγκαλέσουμε με ασφάλεια δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιανουαρίου 2021 για να συναντηθούμε και να διαπραγματευτούμε αυτοπροσώπως», δήλωσε ο πρόεδρος Γκάρι Σαπίρο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, CTA.

«Η τεχνολογία μας βοηθά όλους να εργαστούμε, να μάθουμε και να συνδεθούμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας - και ότι η καινοτομία θα μας βοηθήσει επίσης να επαναπροσδιορίσουμε το CES 2021 και να φέρουμε κοντά την τεχνολογική κοινότητα με ουσιαστικό τρόπο. Με τη μετάβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα για το 2021 , μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που βοηθά τους εκθέτες μας να συνδεθούν με το υπάρχον και το νέο κοινό. Η CES 2021 θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά για να ανακαλύψουν και να δουν την τελευταία τεχνολογία. Αυτή η εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία θα φέρει ένα παγκόσμιο γεγονός στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνία ΗΠΑ με Johnson & Johnson για 100 εκατ. δόσεις εμβολίου, έναντι 1 δισ. δολαρίων

Οι επενδύσεις της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ σε προγράμματα εμβολίων έχουν φθάσει τουλάχιστον τα 9,4 δισ. δολάρια, περιλαμβανομένων των συμβολαίων εφοδιασμού που έχουν υπογραφεί με πέντε εταιρείες. 
ΔΙΕΘΝΗ

Βηρυτός: Στους 135 οι νεκροί, αμέλεια δείχνουν οι πρώτες έρευνες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για δύο εβδομάδες, η πόλη, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό έθεσε η κυβέρνηση όλους τους αξιωματούχους του λιμένα, οι οποίοι επέβλεπαν την αποθήκευση και ασφάλεια από το 2014.