ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:15:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Θετικός στον ιό ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Βουλγαρίας

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε σήμερα 2.569 νέα κρούσματα κορονοϊού το 24ωρο που πέρασε. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων που καταγράφονται σε μια ημέρα στη χώρα αυτή.

Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Βουλγαρίας Ντιμίταρ Ράντεφ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορονοϊό και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του, από όπου θα συνεχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως, ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική τράπεζα της χώρας.

Ο Ράντεφ θα αναθέσει ένα μέρος της επιχειρησιακής δουλειάς του σε αναπληρωτές του την περίοδο που θα παραμείνει σε καραντίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας, στην οποία διευκρινίζεται ότι ο 64χρονος είναι εν γένει καλά στην υγεία του.

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε σήμερα 2.569 νέα κρούσματα κορονοϊού το 24ωρο που πέρασε. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων που καταγράφονται σε μια ημέρα στη χώρα αυτή, η οποία κλείνει τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα πανεπιστήμια και τα νυχτερινά κέντρα για δύο εβδομάδες στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την έξαρση της επιδημίας της COVID-19.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Ενίσχυση 60 εκατ. λέβα σε πληγείσες από τον ιό επιχειρήσεις

Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουριστικού τομέα που επλήγησαν από την πανδημία εντάσσεται στην επικαιροποιημένη στρατηγική του ομίλου της Βουλγαρικής Τράπεζας Ανάπτυξης για την περίοδο 2021-2023.
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Έγκριση πακέτου μέτρων 1,1 δισ. δολάρια για την ενεργειακή κρίση

Το πακέτο που συμφωνήθηκε από τον κυβερνώντα συνασπισμό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μέτρα στήριξης ύψους 2 δισεκ. λέβα (1,08 δισεκ. δολαρίων), από τη μείωση φόρων στο ψωμί και τη θέρμανση.