ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Anastasiadis, Kypros, kipros
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Σειρά επαφών του Ν. Αναστασιάδη για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων

Τα μέτρα που εξετάζονται αφορούν στην επαναλειτουργία των χώρων εστίασης με αυστηρά πρωτόκολλα, την επιστροφή μαθητών στα Γυμνάσια και την προσκόμιση αρνητικού rapid test, καθώς και την κυκλοφορία μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Σειρά επαφών πρόκειται να έχει σήμερα Τετάρτη (10/03/2021) ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με κύριο θέμα την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η Κύπρος και την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Στις 09:30, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προέδρευσε συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ενώ στις 11:15 ευρείας σύσκεψης για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Αυτή την ώρα διεξάγεται η συνάντησή του με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, καθώς και εκτελεστικούς γενικούς διευθυντές των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Τα μέτρα που εξετάζονται αφορούν στην επαναλειτουργία των χώρων εστίασης με αυστηρά πρωτόκολλα, την επιστροφή μαθητών στα Γυμνάσια με φυσική παρουσία και την προσκόμιση αρνητικού rapid test, καθώς και την κυκλοφορία μέχρι τις 23:00 το βράδυ, από 21:00 που ισχύει σήμερα.

Οι νέες αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και θα έχουν ισχύ από τις 16 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Δεν μπορεί να αποφασιστεί θετική ατζέντα στις σχέσεις με την Τουρκία

«Aπό τη μία την εκτροπή της Τουρκίας με την αξίωση για λύση κρατών και από την άλλη πως με ανάλογες θέσεις, δεν θεωρώ ότι μπορεί να συζητηθεί ή να αποφασιστεί η θετική ατζέντα στις σχέσεις Τουρκίας- Ευρωπαϊκής Ένωσης», δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης.
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστηρό lockdown 2 εβδομάδων στην Κύπρο - Μετακίνηση με 1 sms την ημέρα

Επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο μια φορά ανά άτομο ημερησίως, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης κλειστών θεάτρων, αμφιθεάτρων, κινηματογράφων, και αιθουσών θεαμάτων και του λιανικού εμπορίου.