ΓΔ: 808.07 0.31% Τζίρος: 2.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:36:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Air Albania
Φωτο: Shutterstock

Η Air Albania συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα με 4 πτήσεις την εβδομάδα

Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.

Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα η Air Albania, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας. Αναλυτικότερα, η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από Τίρανα-Αθήνα με συχνότητες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

 Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας. 

Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.

 Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Lufthansa: Συγγνώμη Στους επιβάτες της για την ταλαιπωρία στις πτήσεις

Ο επικεφαλής του γερμανικού αερομεταφορέα, Κ. Σπορ, με ηλεκτρονική του επιστολή τονίζει ότι η Lufthansa θα πράξει «ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν» για να μην υπάρξουν νέα φαινόμενα καθυστερήσεων.
ΔΙΕΘΝΗ

Luftansa: Μέχρι τον χειμώνα θα παραμείνουν τα προβλήματα στις πτήσεις

Ο επικεφαλής της Lufhtansa επισημαίνει πως το επόμενο καλοκαίρι η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα επαναφέρει σε κυκλοφορία το Airbus A380 ενώ στην επόμενη τριετία θα ενισχύσει τον στόλο της με περισσότερα από 110 αεροσκάφη.
ΔΙΕΘΝΗ

Ακυρώνονται εκατοντάδες πτήσεις στην Ευρώπη λόγω απεργίας στη Ryanair

Εργαζόμενοι της Ryanair σε Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία θα απεργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο για τις συνθήκες εργασίας που επιβάλλει η αεροπορική, ενώ έχουν ανακοινωθεί και νέες απεργιακές κινητοποιήσεις την επόμενη εβδομάδα
Aeroplano, Airplane
ΔΙΕΘΝΗ

«Πυρά» των αεροπορικών προς κυβερνήσεις για τη διαχείριση της πανδημίας

Ο Γουίλι Γουόλς, γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) δήλωσε πως οι συγκεχυμένες κυβερνητικές πολιτικές επιδείνωσαν τα προβλήματα που παρατηρούνται κυρίως στην Ευρώπη καθώς ξεκίνησαν και πάλι τα αεροπορικά ταξίδια