ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Aegean

Προσφορές από Aegean για ενίσχυση των οικογενειακών ταξιδιών

Με στόχο να δώσει ακόμη περισσότερα κίνητρα στις οικογένειες για να επιστρέψουν στη χαρά του ταξιδιού και να σχεδιάσουν τις διακοπές τους, η AEGEAN πραγματοποιεί ήδη και μία νέα μοναδική προσφορά με πολλές δυνατότητες.

Καθώς γίνεται η επιστροφή στην κανονικότητα και επανεκκινούν δραστηριότητες που είχαν λείψει όπως τα ταξίδια, η Aegean δίνει περισσότερα κίνητρα στις οικογένειες για να ταξιδέψουν και πάλι με πακέτα εκπτώσεων. 

Με στόχο να δώσει ακόμη περισσότερα κίνητρα στις οικογένειες για να επιστρέψουν στη χαρά του ταξιδιού και να σχεδιάσουν τις διακοπές τους, η AEGEAN πραγματοποιεί ήδη και μία νέα μοναδική προσφορά με πολλές δυνατότητες και  σημαντικές εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, για κρατήσεις έως 11/07/2021 και για ταξίδια από 29/06/2021 έως  31/10/2021, οι οικογένειες έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:  

  • 50% έκπτωση στα παιδιά
  • 100% έκπτωση στα βρέφη
  • 50% έκπτωση για μια επιπλέον αποσκευή
  • Διπλά μίλια επιβράβευσης

Επιπλέον, η παραπάνω ενέργεια επεκτείνεται και στην υπηρεσία “Travel Packages”, προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης της έκπτωσης 50% στα εισιτήρια των παιδιών και 100% στα εισιτήρια των βρεφών.

Η Aegean παρουσιάζει μια τηλεοπτική ιστορία που ξεκινά από το 2014, μεταξύ ενός παππού και του 5χρονου εγγονού του που ανυπομονούν να συναντηθούν ξανά το καλοκαίρι, ξαναζωντανεύει 7 χρόνια μετά, με τους ίδιους αρχικούς πρωταγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι το ταξίδι για την αντάμωση αγαπημένων προσώπων συνεχίζει να συγκινεί. Πόσο μάλλον, όταν τον τελευταίο χρόνο έχει μεσολαβήσει η πανδημία που παρέτεινε το αντάμωμα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, στα αγαπημένα μας μέρη.

Για να δείτε την ταινία επισκεφτείτε το κανάλι της AEGEAN στο youtube ή εδώ  

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Λογγάς, ο κρυμμένος αργιλώδης παράδεισος της Κέρκυρας

Η παραλία θεωρείται από τις πέντε πιο όμορφες παραλίες του νησιού της Κέρκυρας, ενώ είναι «πλημμυρισμένη» από άργιλο, είτε στα «σμιλευμένα» βράχια που την περιβάλλουν, είτε ακόμη στο αργιλώδης έδαφός της.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ο Αμάραντος και το φυσικό «χαμάμ» στα 1.260 μέτρα υψόμετρο

Ο Αμάραντος, βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την Κόνιτσα και η Περιφέρεια Ηπείρου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καλύτερη ανάδειξη αυτού του φυσικού πλούτου, εκτελεί έργα  για την άνετη οδική πρόσβαση.