ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ekptoseis, Sales, Discounts
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μείωση τζίρου για 7 στις 10 εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας

Σχεδόν ένας στους δύο εμπόρους εκφράζει αισιοδοξία για την εξέλιξη των πωλήσεων το επόμενο εξάμηνο, ενώ προβληματισμό προκαλεί η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας αλλά και διασύνδεση POS με την ΑΑΔΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διψήφια αύξηση τζίρου στο εμπόριο το δ' τρίμηνο, έπιασε τα 11 δισ. ευρώ

Ρεαλιστική κρίνεται από τους εμπόρους η αύξηση του φετινού τζίρου τελευταίου τριμήνου κατά 1 δισ. με ώθηση από την περίοδο των εορτών. Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζεται για την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου τη Δευτέρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έχουν μείνει άδεια ένα στα τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το θεματικό εμπόριο χρειάζεται κίνητρα για να διασωθεί. το κέντρο της Αθήνας παραμένει εμπορικό, με ευρύτατη ποικιλία καταστημάτων και εξειδίκευση σε επιμέρους οδούς.
Ekptoseis, Discounts, Sales
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπό πίεση η αγορά, κάμψη τζίρου για 1 στους 2 εμπόρους το φετινό καλοκαίρι

Σχεδόν οι μισοί ερωτηθέντες στην εξαμηνιαία έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας ανέφεραν κάμψη τζίρου κατά την θερινή εκπτωτική περίοδο συγκριτικά με πέρσι. Ο τουρισμός δεν έσωσε την παρτίδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρουσιάστηκε η νέα Retail Committee του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Στ. Καφούνης δήλωσε επίσης ότι οι έμποροι πρότειναν στον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση μια σειρά από λύσεις που θεωρούν ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά τον εμπορικό κόσμο της πρωτεύουσας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομική «ανάσα» στο λιανεμπόριο από τις αγορές του Πάσχα

Ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας και αντιπρόεδρος GRECA, τόνισε, ότι η προσέλευση των καταναλωτών ήταν πολύ μεγάλη τόσο στις κεντρικές όσο και στις περιφερειακές αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της αγοράς

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, περισσότεροι από έξι στους δέκα εμπόρους εκφράζουν την προσδοκία ότι οι πωλήσεις τους θα αυξηθούν το επόμενο εξάμηνο.