ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
Φωτο: Τράπεζα Ηπείρου

Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Τράπεζας Ηπείρου

Το mobile banking app της τράπεζας αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet.

Νέα λειτουργία στο mobile banking app που διαθέτει προσθέτει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με στόχο να μειώσει το ψηφιακό χάσμα και τις ανισότητες στη χρήση νέων τεχνολογιών. Η δημιουργία της νέας λειτουργίας στην εφαρμογή επιτρέπει σε περισσότερους πελάτες της Τράπεζας Ηπείρου που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία να αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του mobile banking app. 

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μία πιο απλοποιημένη μορφή μενού, η οποία διαθέτει τις ακόλουθες τέσσερις βασικές λειτουργίες: Πληρωμές, Μεταφορά χρημάτων, Ιστορικό συναλλαγών, Οι επαφές μου. Το mobile banking app της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet. 

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που δεν είναι, ή/και είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές εφαρμογές, να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές με ευκολία και ασφάλεια. Στην Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζουμε την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην αύξηση του αποτυπώματός της στη Μακεδονία στοχεύει η Παγκρήτια

Η τράπεζα περιμένει το πράσινο φως από την ΤτΕ για την ολοκλήρωση της απορρόφησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας που θα αυξήσει την παρουσία της στη περιοχή Μακεδονίας.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πληρωμές μέσω IRIS Payments και από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

H ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Ηπείρου: Αποχωρεί πρόεδρος του ΔΣ ο Κ. Ζωνίδης

Ο κ. Κ. Ζωνίδης θα διατηρήσει τη θέση του μέλους Δ.Σ. προκειμένου να συμβάλει με την εμπειρία του στην επόμενη μέρα της Τράπεζας. Η επίσημη υποβολή της παραίτησης θα γίνει στο επόμενο Δ.Σ.. 
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ESG

Τρ. Ηπείρου: Στο Climanet για να γίνουν τα Ιωάννινα κλιματικά ουδέτερη πόλη

Η συμμετοχή των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία αναπτυξιακή ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, όπως η ενέργεια, τα κτίρια, η διαχείριση αποβλήτων και οι μεταφορές.