ΓΔ: 1446.92 -0.17% Τζίρος: 79.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lidl-store
Φωτο: Lidl

Η Lidl Ελλάς απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης

Η εταιρεία προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όπως τυρί, ζυμαρικά, γιαούρτι, κ.α.

Τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης απορροφά η Lidl Ελλάς. Από τις 2 έως τις 31 Ιανουαρίου, προχωρά σε μείωση τιμών ίση με την αξία του ΦΠΑ, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση η Lidl Ελλάς προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Αυτό σημαίνει ότι η Lidl Ελλάς προχωρά σε μείωση τιμής ίση με την αξία του ΦΠΑ στα πιο βασικά τρόφιμα, το τυρί, τα ζυμαρικά, το γιαούρτι, το ρύζι, τα αβγά, οι φακές, το αλεύρι, το ηλιέλαιο, τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά και προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως το χαρτί υγείας και τα καθαριστικά. Η κίνηση αυτή στοχεύει στην οικονομική ανακούφιση των πελατών και στη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών.

Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, τονίζει πως «τα μέτρα αυτά αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών στις πιο δύσκολες στιγμές, για να μην χρειάζονται να κάνουν συμβιβασμούς στα εβδομαδιαία ψώνια».

Η Lidl Ελλάς έχει προχωρήσει σε μόνιμη μείωση τιμής έως και 37% σε περισσότερα από 330 προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, μειώνοντας χαρακτηριστικά την τιμή του γάλακτος κάτω από 1 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκεται για τη μοναδική αλυσίδα που προβαίνει σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες της επωφελούνται καθημερινά και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, όπου έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 1000 ευρώ τον χρόνο.

«Η εταιρεία μέχρι σήμερα εφαρμόζει πιστά όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ελάφρυνση του βασικού καλαθιού του νοικοκυριού αλλά παράλληλα αναλαμβάνει με ευθύνη και συνέπεια δικές της πρωτοβουλίες, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες καταναλωτές», αναφέρει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Lidl Ελλάς: Παράταση για «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα

H διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την παράταση του συγκεκριμένου μέτρου και μετά το πέρας του θεσμοθετημένου από την κυβέρνηση εξαμήνου, αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες των καταναλωτών».
Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Έχουν ξεπεράσει τα 1,4 δισ. ευρώ οι επενδύσεις στην Ελλάδα

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ σκοπεύει να ανοίξει νέο κατάστημα στην Αθήνα με ηλεκτρονικές αποδείξεις και self checkout ταμείο. Στα 500 εκατ. ευρώ ο τζίρος τω εξαγωγών που κάνουν τα ελληνικά προϊόντα μέσω του ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διάκριση της ΑΒ Βασιλόπουλος ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2024

Η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε εταιρικής της ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται συνεχώς μια ανοιχτή κουλτούρα μάθησης, η οποία επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
businessdaily-Mantis Group_3M
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όμιλος Mantis: Επίσημος διανομέας προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα και Κύπρο

H εταιρεία Attraction S.A., μέλος του Ομίλου, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M για τα Super Market, τη Μικρή Λιανική (impulse) και τις αλυσίδες DIY σε Ελλάδα και Κύπρο.