ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Protergia
Φωτο: Protergia

Νέο 6μηνο πρόγραμμα Value Safe από την Protergia με 0,095 ευρώ/kWh

Όλοι οι νυν πελάτες της Protergia που έχουν επιλέξει Μπλε τιμολόγιο, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές του 6μηνου προγράμματος Value Safe, με αυτόματη μετάβαση στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις, χωρίς επιπλέον κόστος.

Ένα νέο 6μηνο πρόγραμμα, το Value Safe που απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες ανακοίνωσε η Protergia. Με το νέο πρόγραμμα προσφέρει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εξαιρετικά χαμηλή χρέωση 0,095 ευρώ/kWh όλο το 24ωρο.

Το πρόγραμμα έρχεται χωρίς Προϋπόθεση Συνέπειας και Χωρίς Πρόσθετη Συνδρομή, με πάγιο 9,9 ευρώ /μήνα και φυσικά σταθερή τιμή για 6 μήνες. Παράλληλα, προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia για να έχει ο πελάτης τον έλεγχο της κατανάλωσης.

Επιπλέον, όλοι οι νυν πελάτες της Protergia που έχουν επιλέξει Μπλε τιμολόγιο, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές του 6μηνου προγράμματος Value Safe, με αυτόματη μετάβαση στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις, χωρίς επιπλέον κόστος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Protergia: Αλλάζει πρόσωπο αλλά και ταυτότητα ο πάροχος ενέργειας

Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με συνολικό μερίδιο αγοράς 16,7% και ειδικότερα με ποσοστό στη μέση τάση 18,2% και στην υψηλή τάση 38,6%.
DEI-Katastima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ: Ρεύμα για αγρότες από 0,093 ευρώ/KWh σταθερή τιμή για 2 χρόνια

Tα αγροτικά προϊόντα της ΔΕΗ απευθύνονται αποκλειστικά σε πελάτες με αγροτική ιδιότητα. Με συνολική διάρκεια 10 χρόνια, προσφέρουν σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα έτη.
HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΗΡΩΝ: Σταθερά χαμηλές τιμές στο ρεύμα και το καλοκαίρι 0,099 ευρώ/kWh

Mε κόστος που είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά, και μάλιστα αρκετά χαμηλότερο από τα προ ενεργειακής κρίσης επίπεδα, ο Ήρων εξασφαλίζει αυτή την ελκυστική χρέωση για ένα 6μηνο.