ΓΔ: 1365.48 0.60% Τζίρος: 100.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

Ένα νέο κατάστημα στην Τρίπολη εγκαινίασε η Παγκρήτια Τράπεζα

Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ξεκινά τη λειτουργία του στην Πελοπόννησο, με στόχο, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αν. Βαρθολομαίος την επιπλέον στήριξη των ΜμΕ της εν λόγω Περιφέρειας.

Στην Τρίπολη Αρκαδίας, την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας. Το κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στη συμβολή της με την οδό της Εθνικής Αντιστάσεως. 

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Στέλιου Πιρπινιά, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Βαρθολομαίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Ομάδας της Τράπεζας. Το παρών έδωσαν οι κύριοι μέτοχοι της Παγκρήτιας Τράπεζας κ.κ. Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καυμενάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης και  εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ζωής του νομού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, εστιάζοντας στην ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας περαιτέρω το ρόλο του ιδρύματος στην ισόρροπη ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας».

Ο κ. Βαρθολομαίος έκανε ειδική αναφορά στην επιτυχημένη απορρόφηση της HSBC Ελλάδας από την Παγκρήτια, σημειώνοντας ότι πρόκειται για την μοναδική διατραπεζική συγχώνευση στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Παράλληλα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας υπογράμμισε ότι μέσα στο 2024 σχεδιάζεται η συνένωση της Παγκρήτιας με την Τράπεζα Αττικής, με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό συστατικό του πέμπτου τραπεζικού πόλου, ενός πόλου με προφανή οφέλη για τον πελάτη και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

 

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Παγκρήτια ενισχύει το αποτύπωμά της στην Πελοπόννησο, με το κατάστημα της Τρίπολης να είναι το τρίτο, μετά από εκείνο της Πάτρας και της Καλαμάτας. Υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μπάκο. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με 3 ηλεκτρονικά βήματα

Η τράπεζα φέρνει το πρώτο της ψηφιακό προϊόν, με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις να διατίθενται για ποσά από 5.000 έως 50.000 ευρώ και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.
businessdaily-PancretaBank-Bartholomaios-CEO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο Cobalt Market Update

Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock και Triton Asset Management ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν την κατοικία τους

Με χαμηλή ίδια συμμετοχή που μπορεί να πέσει σε 10% της αξίας του ακινήτου και σταθερό επιτόκιο από 3% για διάρκεια δανείου 40 ετών, η Εθνική διευκολύνει την απόκτηση στέγης από ζευγάρια ηλικίας έως 45 ετών.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Στα 90,8 εκατ. τα κέρδη προ φόρων, 65% πάνω οι καταθέσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Αντώνης Μ. Βαρθολομαίος σημείωσε: «Η σημαντική κερδοφορία που καταγράψαμε για το 2023 αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση των στρατηγικών επιλογών και του σχεδιασμού μας».