ΓΔ: 1365.48 0.60% Τζίρος: 100.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alexandros Michailidis / SOOC

«Πειραιώς Hotel Financing» αποκλειστικά για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η τράπεζα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο κλάδος ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Στηρίζοντας διαχρονικά τον τουριστικό κλάδο, η Tράπεζα Πειραιώς, διαθέτει αποκλειστικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Hotel Financing», υποστηρίζοντας τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης της βιωσιμότητάς τους, με εξειδικευμένες λύσεις. 

To «Πειραιώς Hotel Financing» περιλαμβάνει:

  • Πράσινα Συγχρηματοδοτούμενα Δάνεια, σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης πράσινων επενδύσεων, ενεργειακής αναβάθμισης και μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας, με άτοκη χρηματοδότηση για το 40% του δανείου, σε συνδυασμό με προνομιακούς όρους και διετή επιδότηση επιτοκίου για το υπόλοιπο μέρος. 
  • Εξοικονομώ – Επιχειρώ: δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής της ξενοδοχειακής επιχείρησης σε προγράμματα επενδυτικών ενισχύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ειδικά για δαπάνες ενεργειακής απόδοσης. Βασικοί πυλώνες των δράσεων του προγράμματος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής με παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, στο κτιριακό κέλυφος, την αναβάθμιση εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση συστημάτων ψύξης/θέρμανσης, την αναβάθμιση ή και ένταξη νέων υλικών και εξοπλισμού για τη μείωση των απωλειών ενέργειας, την αναβάθμιση εξοπλισμού φωτισμού και την εγκατάσταση και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και διατάξεων αυτοματισμού.
  • Κεφάλαιο Κίνησης: Η Τράπεζα Πειραιώς καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης για την  επανεκκίνηση της νέας τουριστικής περιόδου με  Κεφάλαιο Κίνησης, το οποίο παρέχεται  με προνομιακή τιμολόγηση.


Η Τράπεζα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο κλάδος ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πειραιώς Hotel Financing.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δάνεια για αγρότες έως 25.000 με ευνοϊκούς όρους από την Τρ. Πειραιώς

Τα δάνεια κυμαίνονται από 3.000 ευρώ έως 25.000 ευρώ, με διάρκεια από 2 έως και 7 έτη. Για τα πρώτα δύο χρόνια είναι άτοκα, καθώς το επιτόκιό τους επιδοτείται κατά 100% από το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Spitogatos: Εισέρχεται στη διαμεσολάβηση στεγαστικών δανείων

Η IMS, στην οποία επενδύει η Spitogatos ιδρύθηκε από τον Κυριάκο Καμπούρη και τον Ιωάννη Μαυράκη το 2015 και αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στη διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια: Επεκτείνει το πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεπείς δανειολήπτες

Το επιτόκιο αναφοράς θα παραμείνει διαμορφωμένο στην τιμή που ίσχυε στις 31.03.2023, μειωμένο κατά 0,50% για όλα τα Στεγαστικά δάνεια Κυμαινομένου επιτοκίου με εξασφάλιση Προσημείωση ακινήτου