ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Ξεκινάει πρόγραμμα αγοράς 20 εκατ. ιδίων μετοχών

Το συνολικό κόστος απόκτησης των ιδίων μετοχών δεν θα υπερβεί τα 15 εκατ. ευρώ και το πρόγραμμα θα διαρκέσει για 24 μήνες. Στα 0,75 ευρώ η κατώτατη τιμή αγοράς και στα 5 ευρώ θα είναι το ανώτατο όριο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρ. Πειραιώς: Χρηματοδότηση 65 επενδύσεων 3,68 δισ. μέσω Ταμείου Ανάκαμψης

Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει έμφαση στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με αναπτυξιακό όραμα και εξωστρεφή χαρακτήρα, αλλά και έργων που συμβάλλουν στην Πράσινη Μετάβαση και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.
Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «απόφασή μου» του Ν. Δένδια, τα δισ. του Βγενόπουλου και ο προϋπολογισμός

Η άλλη ανάγνωση της φανταχτερής εικόνας του προϋπολογισμού, το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις «με απόφαση Δένδια», η αποδέσμευση της περιουσίας Βγενόπουλου και τα «ψιλά γράμματα» στις τριετίες.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η ένεση ηθικού, το ράλι στην Ευρώπη, τα mezz, η Elvalhalcor και τα διυλιστήρια

Το ΧΑ... έστριψε πριν να μπει σε bear market, η ΕΚΤ απογείωσε τις ευρωπαϊκές αγορές, οι κινήσεις των mezz, η Elvalhalcor ταλαιπωρείται, τα διυλιστήρια ανεβαίνουν με τη βενζίνη στα 2 ευρώ και τα καλά νέα για τη Mytilineos.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Όλα τα βαριά χαρτιά στο «μείον», η αντίδραση στις 1.219 μονάδες και οι τράπεζες

Η κυριαρχία των πωλητών, τα αντανακλαστικά που ενεργοποιήθηκαν κάτω από τις 1.220 μονάδες, η διόρθωση στις τράπεζες, οι περιπέτειες των κατασκευαστικών μετά την Αττική Οδό και οι αγοραστικές ευκαιρίες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πειραιώς: Πέφτουν οι τιμές στα σιτηρά, έρχονται ανατιμήσεις στη ζάχαρη

Η πιθανότητα περιορισμού των ινδικών εξαγωγών ζάχαρης σε συνδυασμό με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών στις υφιστάμενες καλλιέργειες αναμένεται να ενισχύσουν την τιμή της ζάχαρης.