ΓΔ: 2653.53 0.81% Τζίρος: 266.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.

Η Howden, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, ανακοινώνει την ένταξη του Σάββα Μυρίδη στο δυναμικό της.

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine S.A. που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, η Howden Hellas ενισχύει σημαντικά τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά. 

Ο κος Σάββας Μυρίδης, αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε: «Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου όπως η Howden, η οποία διαθέτει 300 στελέχη Marine Specialists, 40 Marine Claims Brokers και πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας που την κατατάσσουν σε παγκόσμιο επίπεδο στις πρώτες θέσεις στο Marine. Μέσα από αυτή την συνεργασία θα διευρύνουμε την δραστηριότητά μας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε: «Μετά από την κατάκτηση του τίτλου ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην χώρα, δεσμευτήκαμε να ηγηθούμε και στον κλάδο του Marine. Ένας κλάδος κομβικής σημασίας για την χώρα μας και την οικονομία. Η Howden Hellas είναι ο πρώτος πιστοποιημένος Lloyd’s Broker στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί δέσμευσή μας να διακριθούμε και στο χώρο του Marine, προσελκύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ολιστικό service από εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε κλάδο».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή Meridiam στη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε η Ρένα Δούρου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ρόλο της Meridiam στη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου και τη στάση της χώρας έναντι της Τουρκίας, ζητώντας ενημέρωση για τους όρους με ΑΔΜΗΕ, όπως και το ΑΚΕΛ.
Σημαία της Κύπρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα οδηγεί στην ηλεκτρική διασύνδεση, λέει η πρόεδρος της κυπριακής βουλής

Η Αννίτα Δημητρίου εξήρε τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, τονίζοντας τη στρατηγική σημασία του έργου για την ενεργειακή ασφάλεια και τον γεωπολιτικό ρόλο των δύο χωρών.
Λιμάνι Καβάλας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβάλα: «Τρίγωνο σταθερότητας» Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου στο 5ο Θερινό Σχολείο

Από 24 έως 28 Αυγούστου στην Καβάλα πραγματοποιείται το 5ο Διεθνές Θερινό Σχολείο με θέμα γεωπολιτική, συμφιλίωση και σχέσεις καλής γειτονίας, εστιάζοντας σε Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο και προοπτικές συνεργασίας στην περιοχή.