ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.

Η Howden, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, ανακοινώνει την ένταξη του Σάββα Μυρίδη στο δυναμικό της.

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine S.A. που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, η Howden Hellas ενισχύει σημαντικά τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά. 

Ο κος Σάββας Μυρίδης, αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε: «Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου όπως η Howden, η οποία διαθέτει 300 στελέχη Marine Specialists, 40 Marine Claims Brokers και πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας που την κατατάσσουν σε παγκόσμιο επίπεδο στις πρώτες θέσεις στο Marine. Μέσα από αυτή την συνεργασία θα διευρύνουμε την δραστηριότητά μας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε: «Μετά από την κατάκτηση του τίτλου ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην χώρα, δεσμευτήκαμε να ηγηθούμε και στον κλάδο του Marine. Ένας κλάδος κομβικής σημασίας για την χώρα μας και την οικονομία. Η Howden Hellas είναι ο πρώτος πιστοποιημένος Lloyd’s Broker στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί δέσμευσή μας να διακριθούμε και στο χώρο του Marine, προσελκύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ολιστικό service από εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε κλάδο».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairidis dimitris
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα στο πλευρό της Κύπρου στο μεταναστευτικό τόνισε ο Δ. Καιρίδης

«Η αύξηση των παράνομων ροών από το Λίβανο στην Κύπρο υπογραμμίζει τη σημασία της εξωτερικής διάστασης της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, μέσω της ενίσχυσης της ευρωπαϊκής στήριξης του Λιβάνου» είπε ο κ. Καιρίδης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 14,3% σε ασφάλιστρα όλων των κλάδων ζωής και ζημιών

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της ένωσης, η παραγωγή ασφαλίστρων για τον Ιανουάριο - Μάρτιο 2024 ανήλθε στα 1.402.575.249,43 ευρώ (αύξηση 14,3% σε σχέση με πέρυσι).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν κοινή συνισταμένη στην οικονομία

Ειδικά για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, τόνισε πως «και οι δυο χώρες είναι -επί της αρχής- υπέρ της κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου, όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση TÜV HELLAS του Εργαστηρίου Έρευνας - Ανάπτυξης της ΒΙΑΝΕΞ

Η επαναπιστοποίηση αφορά στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας σε Βαρυμπόμπη και Γέρακα Αττικής, καθώς και στο σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων σε Μεταμόρφωση, Παλλήνη και Πάτρα.