ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

Παγκρήτια Τράπεζα: Σε μία εφαρμογή εταιρικός και προσωπικός λογαριασμός

Μέσω της εφαρμογής Pancreta Online, οι εταιρικοί χρήστες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα μέσα στην ίδια εφαρμογή να διατηρούν τόσο τον προσωπικό όσο και τον εταιρικό τους λογαριασμό.

Μια νέα επιλογή στους εταιρικούς της πελάτες προσφέρει η Παγκρήτια Τράπεζα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ψηφιακών της υπηρεσιών. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα διαθέτει πλέον την επικαιροποιημένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Online, η οποία υποστηρίζει την πρόσβαση των εταιρειών με πολλαπλούς χρήστες. 

Οι εταιρικοί χρήστες της Παγκρήτιας έχουν τη δυνατότητα μέσα στην ίδια εφαρμογή να διατηρούν τόσο τον προσωπικό όσο και τον εταιρικό τους λογαριασμό. Οι πελάτες μπορούν, αναλόγως του εγκριτικού σχήματος και των ορίων συναλλαγών της εταιρείας τους, να προχωρούν στην επιβεβαίωση και έγκριση ή απόρριψη των συναλλαγών. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες π.χ. πληρωμές, μεταφορές κ.α. διατηρούνται ως έχουν. 

Οι εταιρικοί χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο τους μέσω των κινητών τους συσκευών, καθώς μέχρι σήμερα αυτό γινόταν μόνο μέσω περιβάλλοντος υπολογιστή (web). 

Η νέα λειτουργία χαρακτηρίζεται από την αυξημένη ασφάλεια με τη δυνατότητα χρήσης push notifications και από την «προσαρμοσμένη» εμπειρία του χρήστη με πρόσβαση στις λειτουργίες της εκάστοτε συσκευής (FaceID, Fingerprint, κ.α.)

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, η Παγκρήτια Τράπεζα διαθέτει την εφαρμογή Pancreta Online σε όλες τις πλατφόρμες για συσκευές Apple (Appstore), Android (Google Play) και Huawei (Huawei App Gallery).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

Όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Α. Βαρθολομαίος η Παγκρήτια ενισχύει την ναυτιλία, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα νέο κατάστημα στην Τρίπολη εγκαινίασε η Παγκρήτια Τράπεζα

Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ξεκινά τη λειτουργία του στην Πελοπόννησο, με στόχο, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αν. Βαρθολομαίος την επιπλέον στήριξη των ΜμΕ της εν λόγω Περιφέρειας.
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με 3 ηλεκτρονικά βήματα

Η τράπεζα φέρνει το πρώτο της ψηφιακό προϊόν, με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις να διατίθενται για ποσά από 5.000 έως 50.000 ευρώ και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.
businessdaily-PancretaBank-Bartholomaios-CEO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο Cobalt Market Update

Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock και Triton Asset Management ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας.