ΓΔ: 1425.45 0.22% Τζίρος: 6.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:04:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: epsilonnet.gr

O όμιλος Epsilon Net ενισχύει με τέσσερα νέα στελέχη το δυναμικό του

Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τη βιομηχανία της πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος εντάσσει τέσσερα νέα σημαντικά στελέχη στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Ο όμιλος Epsilon Net επενδύει αδιάλειπτα στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού. Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος εντάσσει τέσσερα νέα σημαντικά στελέχη στο ανθρώπινο δυναμικό του. 

Πρόκειται για τους: 

  • Βασιλική Στούμπου, General Manager Digital and e-Invoicing, Epsilon Integrator
  • Ναταλία Συμεωνίδου, Chief Marketing Officer (CMO), Όμιλος EPSILON NET 
  • Νικόλαο Τσιργέλη, General Manager Microsoft Business Apps Unit, Epsilon SingularLogic
  • Χρήστο Χρυσοστομίδη, PM Office Director, Epsilon SingularLogic

Αναλυτικότερα:

Η Βασιλική Στούμπου έχει διατελέσει για πάνω από 20 έτη σε τεχνικές, εμπορικές και διοικητικές θέσεις αυξημενης ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρίες Τεχνολογίας & υπηρεσιών Πληροφορικής, όπως Εμπορική Διευθύντρια στην CSG-Citrix, Analytical View, Senior Sales και Partners Manager στην BMC Software για 34 χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης, το Ισραήλ και τη Ρωσία, Sales Leader στn SAS Ελλάδος και Ανατολικής Ευρώπης, Territory Sales Leader στην IBM Ελλάδος και Κύπρου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Στούμπου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Digital & e-Invoicing, με κύριο στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες και καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, επιταχύνοντας τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Η Ναταλία Συμεωνίδου έχει διατελέσει Marketing Director στη Nova Telecommunications, όπου ασχολήθηκε ενεργά με το merge και το rebranding της εταιρίας, ενώ στο παρελθόν έχει διαγράψει πολυετή πορεία σε Εταιρίες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, με πιο πρόσφατη τη McCann Worldgroup, όπου κατείχε το ρόλο της Διευθύντριας Στρατηγικού Σχεδιασμού. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Cardiff και πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από τον νέο της ρόλο ως Chief Marketing Officer, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της εταιρικής παρουσίας και της επικοινωνίας του Ομίλου EPSILON NET και των θυγατρικών του όσο και στην προώθηση της στρατηγικής του Ομίλου για τη συμμετοχή του ως καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.

Ο Νικόλαος Τσιργέλης δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον συμβουλευτικό κλάδο και στους κλάδους υπηρεσιών και πληροφορικής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς Ανάπτυξης νέων Αγορών, Πωλήσεων, Τεχνολογίας, Υπηρεσιών και Μετασχηματισμού. Η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Περιφερειακός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης & Επικεφαλής Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού για την SAP. Έχει διατελέσει Διευθυντής Υπηρεσιών και Τεχνολογίας στην Deloitte, ενώ κατείχε σημαντικές θέσεις πωλήσεων, ψηφιακών υπηρεσιών και καινοτομίας στις εταιρίες SAP, SAS, Oracle.  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Business Analysis and Finance του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Λέστερ της Αγγλίας και πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Μέσα από το ρόλο του και την απόσχιση της επιχειρησιακής μονάδας Εφαρμογών Microsoft και Διεθνούς λογισμικού, αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη των Premium λύσεων του Oμίλου, ώστε να δώσει αξία στον μετασχηματισμό στρατηγικών πελατών και την είσοδο σε νέες αγορές.

Ο Χρήστος Χρυσοστομίδης, Διδάκτωρ στον κλάδο του Engineering από το University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει διατελέσει πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις σε καταξιωμένες εταιρίες, εντός και εκτός συνόρων, όπως η Intralot, Caldera κ.α. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη Διαχείριση Μεγάλων Έργων Πληροφορικής, στην Ανάπτυξη Προϊόντων και Πλατφορμών Λογισμικού, στην Ανάπτυξη νέων αγορών και στο συντονισμό  πολυπληθών ομάδων και σύνθετων έργων. Μέσα από το νέο του ρόλο αναλαμβάνει να διασφαλίσει την επιτυχή υλοποίηση όλων των μεγάλων και απαιτητικών έργων του Οργανισμού.

Με αφορμή τις νέες αυτές προσλήψεις, η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, Βασιλική Αναγνώστου, δήλωσε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια του Ομίλου EPSILON NET. Είμαστε σίγουροι πως με την πολυετή εμπειρία και γνώση τους θα ενισχύσουν  το στελεχιακό δυναμικό του  Ομίλου μας και θα συμβάλλουν σημαντικά στην ισχυροποίηση της θέσης μας τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Epsilon Net: Πιστοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ η υπηρεσία Epsilon All in One

Η οικογένεια λύσεων «EPSILON ALL in ONE» προσφέρει άμεσες ευκολίες για πληρωμές με κάρτες, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φορολογικών μηχανισμών, ενσωματώνοντας σε μια συσκευή διαφορετικές επιλογές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρεις διακρίσεις στα Digital Finance Awards 2024 για Εθνική και Epsilon Net

O όμιλος Epsilon Net και η Εθνική Τράπεζα δημιούργησαν την υπηρεσία Epsilon Pay στο πλαίσιο της συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας των δύο οργανισμών, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων, ψηφιακών λύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Epsilon Net: Πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Μέσα από μια μοναδική, σε όλη την αγορά, διττή προσέγγιση, ο όμιλος πρωτοπορεί για να προσεγγίσει ολιστικά τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και να προσφέρει πραγματικές, 360ο λύσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Altamiraproperties.gr: Η νέα ψηφιακή εμπειρία αναζήτησης ακινήτου

Αναζήτηση σε περισσότερα από 4.000 ακίνητα με λίγα «κλικ» και παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος το ακίνητο που επιθυμεί για ιδιωτική χρήση ή επένδυση.