ΓΔ: 1275.5 0.03% Τζίρος: 67.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EPSILON NET

Agores, Metoxes, Stocks, Markets, Xrimatistirio
MARKET MAKER

Επίδειξη δύναμης ΕΤΕ, φήμες για πωλήσεις «αέρα», η Intracom και οι insiders

Η Εθνική μονοπωλεί το ενδιαφέρον εν αναμονή της σημερινής διαπραγμάτευσης των «νέων» μετοχών, οι προβλέψεις για τα EBITDA του ΟΠΑΠ, η άνοδος της Coca Cola HBC λόγω επαναγοράς, οι αγορές Intracom από insiders και η άνοδος της MIG.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Μεταβίβαση στην Epsilon Net του κλάδου Retail & Fuel

Με βάση την συγκεκριμένη συμφωνία το στελεχιακό δυναμικό των δύο επιχειρησιακών ομάδων ενοποιείται και θα συνεχίσει την παροχή των ολοκληρωμένων λύσεων software & integration υπό την διοίκηση & ιδιοκτησία της Epsilon SingularLogic.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Ράλι στη Wall, το ρεκόρ της Ideal, η Epsilon Net και οι insiders στην Dimand

Η άνευρη συνεδρίαση στο ΧΑ, η Wall Street σε κέφια παρά την αβεβαιότητα, το άλμα της Ideal, οι αγορές μετοχών από κορυφαία στελέχη της Dimand, το σχόλιο Τσαμάζ για την πορεία της μετοχής του ΟΤΕ και η ανάκαμψη της Epsilon Net.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Ασκήσεις ισορροπίας, business as usual από Epsilon Net και το «σκούπισμα» ΙΝΛΟΤ

Κέρδισε έδαφος ο ΓΔ, με διστακτικούς όμως αγοραστές, σε μια κακή ημέρα για τις αγορές. Τα καλά αποτελέσματα της Epsilon Net και το call, η αντίδραση του τραπεζικού δείκτη, το σκούπισμα της Intralot, η ισχυρή άνοδος της ΔΕΗ και η Ελλάκτωρ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Στα 41,61 εκατ. ο τζίρος στο α΄ εξάμηνο με άνοδο 35,34%

Στα 11,15 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα καθαρά κέρδη του ομίλου στο πρώτο εξάμηνο, μετά την εφαρμογή της λογιστικής αποτύπωσης με βάση τη μέθοδο της «εύλογης αξίας» για τα Stock Option, ενισχυμένα κατά 141,42% από το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
MARKET MAKER

Η εξωτερική πίεση στο ΧΑ, η άνοδος των τραπεζών και η «βουτιά» της Epsilon Net

Το κακό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές έκοψε τη φόρα του Γενικού Δείκτη, οι τράπεζες ξεχώρισαν μετά την πρόταση Eurobank στο ΤΧΣ για premium 18%. Οι κραδασμοί στην Epsilon Net και οι ρευστοποιήσεις στην Έλτον.
MARKET MAKER

Ο μήνας που «έκαψε» καλές ειδήσεις, η αφύπνιση ΕΕΕ και ΟΤΕ και η Viohalco

Οι προσδοκίες για μια ανάκαμψη πριν λήξει ο Σεπτέμβριος, η προσπάθεια αντίδρασης της Epsilon Net μετά τη δυσάρεστη έκπληξη, η βελτιωμένη εικόνα Coca Cola HBC και ΟΤΕ και οι αποκλίνουσες πορείες των μετοχών του ομίλου Viohalco.
MARKET MAKER

Η αντίδραση στο ΧΑ, ο φόβος για τα ξένα και το μεροκάματο στην Epsilon Net

Η ανοδική κίνηση που δεν κατέληξε σε θετικό πρόσημο για τον Δείκτη λόγω των πιέσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, το φιάσκο με τη μετοχή της Epsilon Net, το νέο χαμηλό 18 μηνών της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και το deal της Latsco για την Trade Estates.