ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EPSILON NET

ergasia

Ποιες αλλαγές έρχονται με την είσοδο της ψηφιακής κάρτας εργασίας

Σύμφωνα με τον σύμβουλο εργασιακών Θεμάτων και Εμπορικό Διευθυντή του ομίλου Epsilon Net Βασίλη Πρασσά επιχειρήσεις και λογιστές προτιμούν «έξυπνες» λύσεις που διασφαλίζουν την ορθή εφαρμογή του νέου πλαισίου για τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Αύξηση 92% στα κέρδη προ φόρων και 60% στον τζίρο το 9μηνο

Ο Όμιλος διαθέτει αρνητικό καθαρό δανεισμό ύψους 0,18 εκατ. ευρώ. Στον υπολογισμό του αρνητικού δανεισμού δεν έχει συμπεριληφθεί ποσό 2,89 εκατ. ευρώ, που έχει επενδυθεί σε τίτλους σταθερής απόδοσης.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το βαρύ κλίμα Παγκρήτιας – Χανίων, η παρέμβαση Στουρνάρα και το deal Γ. Μίχου

Ο κρητικός «εμφύλιος» που απειλεί το τραπεζικό deal και η δήλωση του Γ. Στουρνάρα, η γενναιόδωρη αποτίμηση της Epsilon Net από την Εθνική, το ευχάριστο πρόβλημα του Σκυλακάκη και τα ανοίγματα του Γ. Κοντόπουλου στους χρηματιστές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 7,5% της Epsilon Net, ποιοι είναι οι όροι

Η Εθνική Τράπεζα θα καταβάλει 7,4 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό τίμημα να ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχει option για την απόκτηση ενός επιπλέον 7,5% τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας συμφωνίας.
ΑΓΟΡΕΣ

«Ράλι» για τη μετοχή της Epsilon Net καθώς πλησιάζει η συμφωνία με Εθνική

Παρά την υποτονική διάθεση που επικρατεί στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το αρνητικό κλίμα, η μετοχή της εταιρείας πληροφορικής σημειώνει σημαντική άνοδο φτάνοντας μέχρι και σε διψήφια ποσοστά.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Το 85% των επιχειρήσεων επέλεξαν την Epsilon HR

H EPSILON HR, μέλος του Ομίλου EPSILON NET υποστηρίζει σήμερα με τις εφαρμογές της την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, με τον υπολογισμό της μισθοδοσίας για πάνω από 1.800.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Άνοδος άνω του 70% για τζίρο και κερδοφορία στο α' εξάμηνο

Μετά και τις πρόσφατες εξαγορές, ο αριθμός των ενεργών πελατών του Ομίλου είναι πλέον πάνω από 125.000, με την διοίκηση της Epsilon Net να εκτιμά πως το 2022 θα κλείσει με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% και τα EBITDA να είναι ενισχυμένα κατά 30%.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Αναπτύσσεται στον κλάδο του τουρισμού με 3 εξαγορές

Στα 500.000 ευρώ πλησίασε το τίμημα για την εξαγορά των τριών επιχειρήσεων, με τον όμιλο να στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λύσεων και υπηρεσιών που να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.