ΓΔ: 1404.11 -0.20% Τζίρος: 85.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα: Ολοκληρωμένες λύσεις από την πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE

Η νέα πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE προσφέρει στις επιχειρήσεις ταμειακή και POS σε μία συσκευή. Συνδυάζει υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης και eCommerce.

Η τεχνολογία προσφέρει όλο και περισσότερες λύσεις και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με την Epsilon Net και την NBG Pay, προσφέρει λύσεις all in one που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης.

Διατηρώντας την τεχνολογική της πρωτοπορία σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών, η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις. Η τεχνογνωσία της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται, καθιστώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Epsilon All in One, μια σημαντική ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς παρέχεται η δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή.

Ειδικότερα, οι λύσεις που παρέχονται σε συνεργασία με την NBG Pay και προσφέρουν μοναδικές λειτουργικότητες για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες είναι οι εξής:

EPSILON ALL in ONE

 

Epsilon Smart  PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και διασυνδέει:

  • την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart
  • τις υπηρεσίες αδειοδοτημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών στην ΑΑΔΕ
  • τη συσκευή POS με λειτουργικό Android Pax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών & πιστωτικών καρτών.

Το EPSILON ALL in ONE αποτελεί μια μοναδική πρόταση που διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και διαλειτουργικότητας, καθώς φιλοξενείται σε μία υψηλού επιπέδου συσκευή POS, εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5’’ και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας.

Διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της επιχείρησης και παράλληλα προσφέρει απλή και εύχρηστη λειτουργία, ακόμα και off-line, με άρτια υποστήριξη.

Διασυνδέεται, επίσης, με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας.

Υπηρεσίες eCommerce

Αποκτάτε τη δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεστε.

Συγκεκριμένα, με τις υπηρεσίες eCommerce έχετε στη διάθεσή σας ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout) η οποία προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Παράλληλα, αποκτάτε, κατόπιν αίτησής σας, επιπλέον δυνατότητες όπως:

  • αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις
  • δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Πώς θα αποκτήσετε τις παραπάνω λύσεις

Για να αποκτήσετε κι εσείς τo Epsilon Smart PAX edition ή και τις υπηρεσίες eCommerce, το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρείτε ή να ανοίξετε επαγγελματικό καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding. Σε περίπτωση που είστε ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν.

Για τις επιχειρήσεις Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε τώρα να εγγραφείτε online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC ΕΔΩ και να ανοίξετε λογαριασμό ΕΔΩ.

Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

Σήμερα, το πιο σημαντικό νόμισμα είναι η εμπιστοσύνη και η Εθνική Τράπεζα προσφέρει τη σιγουριά και τις λύσεις που χρειάζεστε για την επόμενη μέρα της επιχείρησής σας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρεις διακρίσεις στα Digital Finance Awards 2024 για Εθνική και Epsilon Net

O όμιλος Epsilon Net και η Εθνική Τράπεζα δημιούργησαν την υπηρεσία Epsilon Pay στο πλαίσιο της συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας των δύο οργανισμών, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων, ψηφιακών λύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η ολιστική στήριξη των ΜμΕ από την Εθνική Τράπεζα και το "ταξίδι" σε έξι πόλεις μέσα στο 2023 για την ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εθνική Τράπεζα: Business Banking για την στήριξη των ΜμΕ

Το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες των ΜμΕ, με εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους, τους RM’s, αλλά και με σύγχρονα προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία.