ΓΔ: 1457.74 0.75% Τζίρος: 86.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
Φωτο: Παγκρήτια Τράπεζα

Παγκρήτια Τράπεζα: Παροχή του IRIS payments στους πελάτες της

Η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Παγκρήτιας, τόσο από τον υπολογιστή όσο και από την εφαρμογή Pancreta Online App.

Τη δυνατότητα άμεσων πληρωμών μέσω του IRIS payments της ΔΙΑΣ δίνει πλέον στους πελάτες της  η Παγκρήτια Τράπεζα. Η υπηρεσία IRIS payments επιτρέπει άμεσα και 24 ώρες το 24ωρο, μεταφορές ποσών σε φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες ή ατομικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή το ΑΦΜ του παραλήπτη.

To ημερήσιο όριο μεταφορών, αθροιστικά, ανέρχεται στα 500 ευρώ. Η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας IRIS payments προσφέρεται αποκλειστικά από την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Παγκρήτιας, τόσο από τον υπολογιστή όσο και από την εφαρμογή Pancreta Online App. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες Appstore, Google Play και Huawei App Gallery.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια: Προθεσμιακές καταθέσεις «Step Plus» τώρα και σε δολάριo ΗΠΑ

Πρόκειται για δύο νέα προθεσμιακά προϊόντα σε ξένο νόμισμα που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων και αποτελούν την συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης σε ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

Όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Α. Βαρθολομαίος η Παγκρήτια ενισχύει την ναυτιλία, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Σε μία εφαρμογή εταιρικός και προσωπικός λογαριασμός

Μέσω της εφαρμογής Pancreta Online, οι εταιρικοί χρήστες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα μέσα στην ίδια εφαρμογή να διατηρούν τόσο τον προσωπικό όσο και τον εταιρικό τους λογαριασμό.