Η SKAG ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στη Stationery & Paper Expo Saudi Arabia, τη σημαντικότερη έκθεση ειδών γραφής και χαρτικών στη Μέση Ανατολή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2025.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η SKAG, με ιστορία που ξεπερνά τα 65 χρόνια και διαθέτοντας τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα του κλάδου στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη θέση της ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και δυναμικούς συνεργάτες σε διεθνές επίπεδο.
Η παρουσία της εταιρείας στην έκθεση αποτελεί κομβικό σημείο στο στρατηγικό της πλάνο για ενίσχυση της εξωστρέφειας και περαιτέρω εδραίωση στη δυναμική αγορά της Μέσης Ανατολής.
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εκτενή γκάμα προϊόντων της SKAG, η οποία περιλαμβάνει σχολικά σημειωματάρια, ντοσιέ, μπλοκ γραφής, αλλά και εξατομικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις, όπως εταιρικά φυλλάδια, καταλόγους και μενού.
Η συμμετοχή της SKAG στη Stationery & Paper Expo Saudi Arabia αποτέλεσε εφαλτήριο για τη δημιουργία ενός νέου διαύλου επικοινωνίας με την περιοχή, ενισχύοντας τις προοπτικές στρατηγικών συνεργασιών και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη διεθνή αγορά.