ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ergo-asfaleies
Φώτο: Shutterstock

Νέο τμήμα εκπαίδευσης από την Ergo Ασφαλιστική για τους διαμεσολαβητές

Οι διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με την ERGO θα επωφεληθούν σημαντικά από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν.

Στη δημιουργία νέου τμήματος εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι προχωράει η ERGO Ασφαλιστική, επιδιώκοντας να προωθήσει την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Επικεφαλής του νέου τμήματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Λογοθέτης, ως προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, ενώ η Ιωάννα Κουρτελάκη, θα ασκεί τα καθήκοντα της υπεύθυνης Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών.

Ο Στάθης Τσαούσης, διευθυντής τομέα Πωλήσεων δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία του νέου τμήματος και η αναγνώριση της αξίας της συνεχούς εκπαίδευσης των διαμεσολαβητών, αποτελεί ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχει ο διαμεσολαβητής στην αναπτυξιακή πορεία της ERGO. Ο Γιώργος είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στον τομέα των πωλήσεων στους κόλπους της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης όλων των δικτύων της εταιρείας μας».

Βασικοί στόχοι του νέου τμήματος είναι η αναδιοργάνωση και ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος, η εφαρμογή στοχευμένης και ουσιαστικής εκπαίδευσης σε ομοιογενείς ομάδες που θα δημιουργηθούν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των συνεργατών της ERGO, η παροχή ολιστικής εκπαίδευσης που αφορά στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας, τα διαθέσιμα προϊόντα Ζωής και Υγείας, Γενικών ασφαλίσεων και η βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Οι διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με την ERGO θα επωφεληθούν σημαντικά από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις ασφαλίσεων που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο κ. Λογοθέτης συμπλήρωσε ότι «η δημιουργία του νέου τμήματος, αντανακλά τη δέσμευση της ERGO να επενδύσει στην ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές τους με βιωματικό και ζωντανό τρόπο, να εμπλουτίσουμε τις απαραίτητες γνώσεις τους που θα τους επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι στην αγορά, να εμπνεύσουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση εδραιώνοντας ταυτόχρονα το όραμα και τις αξίες μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ergo-asfaleies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ERGO Ασφαλιστικής με Ερρίκος Ντυνάν για παροχή υπηρεσιών υγείας

Πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους, οι ασφαλισμένοι της ERGO μπορούν να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Antimisaris-CEO-Ergo-Asfalistiki
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Αντιμησάρης: Απέχουμε πολύ από το μοντέλο της υποχρεωτικής ασφάλισης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστικής, επισήμανε ότι τα τελευταία έξι χρόνια έχουν καταβληθεί 665 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για ζημιές από φυσικές καταστροφές, σε σύνολο 951 εκατ. ευρώ που είχαν καταβληθεί από το 1993 έως και σήμερα.
Logistics, Exagoges, Exports, Limani, Port, Emporio, Trade
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το 25% της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας ασφαλισμένο στην Atradius

Tο 2023 τα ασφαλιστικά έσοδα της Atradius Hellas θα είναι αυξημένα κατά 4% και θα ξεπεράσουν τα 27 εκατ. ευρώ. H εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, συγκεντρώνει και στις δύο αγορές μερίδιο 48%.