ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shuttestock

Attica Group: Στο 97,52% διαμορφώθηκε το ποσοστό της STRIX Holdings

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η Strix Holdings κατείχε μέχρι σήμερα έμμεσα 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 94,51% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.

Την αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του Mubashir Mukadam στην Attica Group ανακοίνωσε η εταιρεία αναφέροντας ότι απέκτησε σήμερα 76.686 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, όπου προστέθηκαν στις 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατείχε μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Attica Group

H «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εκδότρια») ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, και βάσει γνωστοποιήσεων που έλαβε σχετικά με μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της:

1. Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση που έλαβε η Εκδότρια για λογαριασμό του υπόχρεου προσώπου γνωστοποίησης κ. MUBASHIR MUKADAM από τη STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED, την 15/09/2023 η «STRIX HOLDINGS L.P.» απέκτησε μέσω συναλλαγών που διενεργήθηκαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών 76.686 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω συναλλαγών, αθροιζόμενων με συναλλαγές αγοράς μετοχών της Εκδότριας που διενήργησε η «STRIX HOLDINGS L.P.» μετά την από 02/08/2023 Γνωστοποίηση Σημαντικής Μεταβολής στα Δικαιώματα Ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια που κατέχει έμμεσα ο κ. MUBASHIR MUKADAM σημείωσε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια. Ο κ. MUBASHIR MUKADAM προ των ανωτέρω συναλλαγών κατείχε έμμεσα 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 94,51% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Πλέον κατέχει έμμεσα 210.459.397 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

Η «STRIX Holdings L.P.» ελέγχεται, μέσω αλυσίδας επιχειρήσεων, από την «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», εταιρία με έδρα στις Νήσους Κέιμαν, η οποία ελέγχεται από τον MUBASHIR MUKADAM.

2. Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση που έλαβε η Εκδότρια για λογαριασμό της «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», από τη STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED, την 15/09/2023 η «STRIX HOLDINGS L.P.» απέκτησε μέσω συναλλαγών που διενεργήθηκαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών 76.686 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω συναλλαγών, αθροιζόμενων με συναλλαγές αγοράς μετοχών της Εκδότριας που διενήργησε η «STRIX HOLDINGS L.P.» μετά την από 02/08/2023 Γνωστοποίηση Σημαντικής Μεταβολής στα Δικαιώματα Ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια που κατέχει έμμεσα η «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» σημείωσε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια. Η «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» προ των ανωτέρω συναλλαγών κατείχε έμμεσα 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 94,51% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Πλέον κατέχει έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

Η «STRIX Holdings L.P.» ελέγχεται, μέσω αλυσίδας επιχειρήσεων, από την «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», εταιρία με έδρα στις Νήσους Κέιμαν, η οποία ελέγχεται από τον MUBASHIR MUKADAM.

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του NED Club

Η νέα πρόεδρος, κα Λ. Κοντογιάννη, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «Το NED Club συνεχίζει να εργάζεται για την ανάδειξη της αξίας  του ρόλου των Μη- Εκτελεστικών μελών διοικητικών συμβουλίων σε κάθε ελληνική επιχείρηση».
POS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υπέβαλε τη δήλωση συμμόρφωσης στην ΑΑΔΕ για το POS η Cardlink

Η εταιρεία έχει ενημερώσει την ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ με τα επικαιροποιημένα δεδομένα των τερματικών που διαθέτει στην αγορά και έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης συμμόρφωσης.
EYATH-ΕΥΑΘ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΑΘ: 50.000 νέα υδρόμετρα για μείωση του υδάτινου αποτυπώματος

Οι νέοι υδρομετρητές θα τοποθετηθούν κυρίως στην Πυλαία, το Ωραιόκαστρο, τα Πεύκα και την Ευκαρπία, περιοχές οι οποίες είχαν «περάσει» στη δικαιοδοσία της ΕYΑΘ διατηρώντας τα παλιά, ταχυμετρικού τύπου υδρόμετρά τους.