ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Cosmote Grow Your Business: Αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

Αυτόν τον Οκτώβριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της δωρεάν ψηφιακής εκπαίδευσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, COSMOTE GROW YOUR BUSINESS - Certification Program, που προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα απαραίτητα εργαλεία για την καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων τους. Με σύμμαχό της την πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, η COSMOTE στηρίζει κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να ανταποκριθεί στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, εφαρμόζοντας παράλληλα βιώσιμες πρακτικές. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα  για τα μαθήματα του Προγράμματος εδώ.

 

Το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS-Certification Program

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου, το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS Certification Program που σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την COSMOTE, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο, ανανεωμένο με νέα μαθήματα και νέα δομή, απαντώντας για δεύτερη φορά στην καίρια πρόσκληση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας: «Η μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS - Certification Program επιβεβαίωσε την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να αποκτήσουν εξειδίκευση στις ψηφιακές δεξιότητες. Παραμένοντας σταθερά στο πλευρό τους, επανερχόμαστε με νέο κύκλο μαθημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ψηφιακή κατάρτιση ακόμη περισσότερων επαγγελματιών της χώρας μας, και μάλιστα εντελώς δωρεάν».

Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά σε 109 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων. 

Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2024 με την τελευταία θεματική ενότητα. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά από το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες, μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

«Ο πρώτος κύκλος του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS - Certification Program στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος, μέσα από τις 100 ώρες που παρακολούθησαν έμαθαν πρακτικά εργαλεία τα οποία τους βοηθούν στην επόμενη ημέρα της επιχείρησης τους. Ως  Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία με την COSMOTE», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

 

Η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS μέχρι σήμερα

Η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS ξεκίνησε το 2017, προσελκύοντας χιλιάδες συμμετέχοντες διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι λάμβαναν µέρος σε ηµερίδες και εργαστήρια. Η αρχή έγινε με το Grow Your Business Digital Training, όταν η COSMOTE προσέφερε δωρεάν σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια από έμπειρους ομιλητές.

Έπειτα, το 2019, με το Grow Your Business Meet the Experts, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είχαν στη διάθεσή τους δωρεάν ολοήμερα workshops, με στόχο να μπορέσουν να συναντηθούν με ειδικούς από διαφορετικούς κλάδους, αντλώντας έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτήν την φάση συμμετείχαν περισσότερες από 1.500 επιχειρήσεις, ενώ μέχρι το 2020 πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε 19 ελληνικές πόλεις.

Το 2021, μετά την έλευση του covid και αφουγκραζόμενη τις κοινωνικές αλλαγές και ανάγκες, η COSMOTE μετέφερε το GROW YOUR BUSINESS στο ψηφιακό περιβάλλον, με το Grow Your Business – The DigitalSessions, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να συμμετέχουν µέσω υπολογιστή ή smartphone, στη σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων, σχετικά με επίκαιρα, θέματα όπως Ψηφιακή Παρουσία, ηλεκτρονικό εμπόριο, Digital Marketing, Απομακρυσμένη Συνεργασία και Ψηφιακές Λύσεις Οργάνωσης Επιχείρησης. `

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήταν τεράστιο, αφού μέχρι το 2022 πάνω από 75.000 επιχειρήσεις και εργαζόμενοι είχαν ήδη ωφεληθεί, αναπτύσσοντας καινούριες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Φτάνουμε στο 2022,στον πρώτο κύκλο του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – CertificationProgram, που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2023 και για πρώτη φορά, προσέφερε σε εργαζόμενους ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων τη δυνατότητα να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Κατάρτισης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία των πυρόπληκτων συνδρομητών της

Η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα σε Έβρο, Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία, Εύβοια, Κύθνο, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Φυλή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του NED Club

Η νέα πρόεδρος, κα Λ. Κοντογιάννη, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «Το NED Club συνεχίζει να εργάζεται για την ανάδειξη της αξίας  του ρόλου των Μη- Εκτελεστικών μελών διοικητικών συμβουλίων σε κάθε ελληνική επιχείρηση».
POS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υπέβαλε τη δήλωση συμμόρφωσης στην ΑΑΔΕ για το POS η Cardlink

Η εταιρεία έχει ενημερώσει την ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ με τα επικαιροποιημένα δεδομένα των τερματικών που διαθέτει στην αγορά και έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης συμμόρφωσης.