ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Νέα ακαδημία Ελεγκτικών Υπηρεσιών από την ΕΥ Ελλάδος για νέους πτυχιούχους

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ή/και μεταπτυχιακού στη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Tη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου “Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors”, μίας νέας ακαδημίας ελεγκτικών υπηρεσιών που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες πτυχιούχους να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ανακοίνωσε η ΕΥ Ελλάδος, ενώ όσοι και όσες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα της ακαδημίας, θα προσληφθούν από την ΕΥ ως Assistant Auditors.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ή/και μεταπτυχιακού στη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με άριστες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα ελληνικά και τα αγγλικά, καλή γνώση MS Office και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των εκάστοτε έργων και τοποθετήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει, επίσης, να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα, εστίαση στη λεπτομέρεια και εξοικείωση με νέες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα data analytics και το blockchain, που αποτελούν ολοένα και πιο σημαντικά εργαλεία στη διεξαγωγή ψηφιακών ελέγχων και στην παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας από τις ομάδες της EY.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα συμμετάσχουν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα αξιολόγησης, το οποίο θα περιλαμβάνει τεστ προσωπικότητας και τεχνικών δεξιοτήτων, καθώς και μία διαδικτυακή συνέντευξη με στελέχη του Τμήματος Talent της ΕΥ. Η τελική επιλογή θα γίνει σε ένα live event στα γραφεία της EY Ελλάδος.

Πρόκειται για μία ολιστική εμπειρία, καθώς, πέραν από τη διαδικασία επιλογής που θα τους δώσει μια σαφή εικόνα για τις προσωπικές τους δυνατότητες, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μάθουν περισσότερα για τον κλάδο, αλλά και για τις ομάδες Ελεγκτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος και για το φάσμα της εμπειρίας και των δεξιοτήτων τους.

Οι επιτυχόντες/ούσες, οι οποίοι/οποίες θα προσληφθούν με ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών και αποδοχών, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε μία εταιρεία που έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος εργοδότης (Top Employer) στην Ελλάδα και την Ευρώπη για το 2023 από τον παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute, με συμπεριληπτική κουλτούρα και ένα ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον, που θα συμβάλει στην εξατομικευμένη εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους και την υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων, μέσω της δια βίου ανάπτυξης που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού της ΕΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους εδώ, μέχρι τις 06.10.2023.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα, ο κ. Ανδρέας Χατζηδαμιανού, Εταίρος και Επικεφαλής Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Η EY Ελλάδος, ως ηγέτιδα στην αγορά επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα μας, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, και αναζητά συνεχώς τα ικανότερα νέα στελέχη και ταλέντα στην αγορά. Με τη νέα μας πρωτοβουλία, το Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors, δίνουμε την ευκαιρία σε νέους και νέες, να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και να αναπτύξουν ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό προφίλ, αποκτώντας ουσιαστική εμπειρία ως Assistant Auditors στις ομάδες της EY. Αυτοί οι νέοι και νέες θα είναι το μέλλον μας, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, με ενδελεχή χρηματοοικονομική πληροφόρηση, διαφάνεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του NED Club

Η νέα πρόεδρος, κα Λ. Κοντογιάννη, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «Το NED Club συνεχίζει να εργάζεται για την ανάδειξη της αξίας  του ρόλου των Μη- Εκτελεστικών μελών διοικητικών συμβουλίων σε κάθε ελληνική επιχείρηση».
POS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υπέβαλε τη δήλωση συμμόρφωσης στην ΑΑΔΕ για το POS η Cardlink

Η εταιρεία έχει ενημερώσει την ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ με τα επικαιροποιημένα δεδομένα των τερματικών που διαθέτει στην αγορά και έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης συμμόρφωσης.
EYATH-ΕΥΑΘ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΑΘ: 50.000 νέα υδρόμετρα για μείωση του υδάτινου αποτυπώματος

Οι νέοι υδρομετρητές θα τοποθετηθούν κυρίως στην Πυλαία, το Ωραιόκαστρο, τα Πεύκα και την Ευκαρπία, περιοχές οι οποίες είχαν «περάσει» στη δικαιοδοσία της ΕYΑΘ διατηρώντας τα παλιά, ταχυμετρικού τύπου υδρόμετρά τους.