ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Παυλίδης Μάρμαρα, Εγκαταστάσεις
Φωτο: Παυλίδης Μάρμαρα Γρανίτες

Οικογένεια Παυλίδη κατά Χριστόφορου: «Δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας»

Με ανακοίνωσή τους εκφράζουν «την απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα».

Για δόλιο σχέδιο εις βάρος τους κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους η Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος, Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου η οποία κοινοποιήθηκε στα μέσα μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου.

«Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.

Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεων του. Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.

Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως.» 

Χθες ο Χριστόφορος Παυλίδης αντιδρώντας σε σχετικό δημοσίευμα δήλωσε: «Με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»  που τιτλοφορείται «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ» και διαδίδεται ο αβάσιμος και συκοφαντικός ισχυρισμός των Αχιλλέα Χατζόπουλου, Χριστίνας Παυλίδου, Κυριάκου Παυλίδη και Μακρίνας Αθανασιάδου, με ηθικό αυτουργό αυτής της ενέργειας τον Αχιλλέα Χατζόπουλο, δηλώνω τα ακόλουθα:

  1. Το δημοσίευμα αναπαράγει το ολότελα ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό περιεχόμενο μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για επίδειξη εγγράφων που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας καθώς και μίας έγκλησης εναντίον μου, την οποία αγνοώ. Είναι προφανές ότι οι προαναφερόμενοι έκριναν ότι η έγκληση πρέπει να αξιολογηθεί από την εφημερίδα, πριν καν επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, παραβιάζοντας την μυστικότητα της ποινικής προδικασίας και προσωπικά δεδομένα περισσότερων προσώπων.
  2. Η αυθαίρετη «κατασκευή» των προαναφερόμενων στηρίζεται στον παιδαριώδη ισχυρισμό ότι δήθεν εξαπατήθηκαν και πώλησαν τις μετοχές, που κατείχαν στην εταιρεία ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ σε τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τους και ότι δήθεν δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να έχουν γνώμη για την αγοραία αξία της εταιρείας! Πλην όμως οι προαναφερόμενοι κατείχαν επί σειρά ετών και μέχρι την πώληση των μετοχών τους κορυφαίες εκτελεστικές θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση όλων των εταιρειών του ομίλου (Πρόεδρος, Διευθύνων σύμβουλος, Αντιπρόεδρος), έχοντας πλήρη γνώση και πληροφόρηση για τις εταιρικές υποθέσεις. Άρα η όψιμη μετά από επτά μήνες και κακόβουλη επίθεση εναντίον μου εξυπηρετεί άλλους αθέμιτους σκοπούς, ενώ υποκινείται από ταπεινά αισθήματα ζηλοφθονίας.
  3. Είναι βέβαιο ότι οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν σύντομα την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση, θα προασπίσω το κύρος, την φήμη και την αξιοπιστία του ομίλου ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ με κάθε νόμιμο μέσο, και με μοναδικό γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και το συμφέρον των εργαζομένων, όπως άλλωστε έχω πράξει διαχρονικά.»
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παυλίδης Μάρμαρα, Εγκαταστάσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρή κερδοφορία για την Παυλίδης παρά το πλήγμα στις εξαγωγές λόγω Covid 19

Η εταιρεία πέτυχε το 2020 υψηλές πωλήσεις, ύψους 100 εκατ., και κερδοφορία με EBITDA 50 εκατ. ευρώ παρά τις αναταράξεις στο παγκόσμιο εμπόριο εξαιτίας των περιορισμών. Αισιοδοξία για το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mermeren: Στα 13,69 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023

Για την περίοδο από την 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2023, η Mermeren Kombinat AD Prilep πέτυχε έσοδα από πωλήσεις ύψους 29.264.415 ευρώ, πράγμα που συνιστά μείωση ύψους 3,67% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΨΑ: Αυξημένες πωλήσεις το 2023, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. το 2024

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής αναψυκτικών έχει μεγάλα σχέδια για το 2024 μεταξύ αυτών και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να καλυφθούν οι επενδύσεις που απαιτούνται.