Στόχος οι 200.000 συνδρομητές για την Vodafone TV

Συνεργασία με το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου ανακοίνωσε η Vodafone, ενώ διαπιστώνει αύξηση 50% στη θέαση on demand περιεχομένου.

Πλώρη για τους 200.000 συνδρομητές βάζει η Vodafone TV, μέσω της ενίσχυσης του περιεχομένου που προσφέρει, όπως  τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Χάρης Μπρουμίδης, κατά την διάρκεια ανακοίνωσης αποκλειστικής συνεργασίας της εταιρείας  με το γνωστό αμερικανικό δίκτυο HBO, αλλά και την ενσωμάτωση στην πλατφόρμα της του Amazon Prime.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν ξεπεράσει πλέον τους 120.000, ενώ ο επόμενος στόχος που έχει τεθεί είναι οι 200.000 συνδρομητές.

Όπως επεσήμανε ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρης Γεωργόπουλος, οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ παρατηρείται σημαντική αύξηση της θέασης on demand περιεχομένου της τάξεως του 50% στις 30 ώρες κατά μέσο όρο το μήνα.

Οι συνδρομητές δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ταινίες και τις σειρές και αυτός είναι ο λόγος των κινήσεων της Vodafone Ελλάδος με τον κ. Γεωργόπουλο να τονίζει ότι στόχος είναι το Vodafone TV να γίνει η πιο άρτια πλατφόρμα περιεχόμενου.

Ειδικότερα, η ελληνική θυγατρική του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με το γνωστό αμερικανικό δίκτυο HBO, αλλά και την ενσωμάτωση στην πλατφόρμα της του Amazon Prime, μίας από τις δημοφιλείς υπηρεσίες συνδρομητικού video περιεχομένου.

Η συνεργασία με το HBO, όσον αφορά τον στόχο της αύξησης της πελατειακής βάσης αλλά και την ισχυροποίησης του περιεχομένου,  θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αυξάνει κατά περίπου 2500 ώρες τις υπάρχουσες 14.000 ώρες διαθέσιμου περιεχομένου.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Vodafone Ελλάδος, η συνδρομητική πλατφόρμα τους αποτελεί πλέον το «σπίτι» του HBO όσον αφορά στη χώρα μας και στο εξής όλες οι νέες παραγωγές του γνωστού αμερικανικού δικτύου θα προβάλλονται κατ’ αποκλειστικότητα μέσω αυτής συν, φυσικά, το περιεχόμενο που ήδη υπάρχει.

Υπενθυμίζεται ότι το HBO είναι το δίκτυο που παρήγαγε σειρές όπως τα Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Girls, Boardwalk Empire, estworld, Euphoria, Sharp Objects, The Night Of, True Detective κ.ά.

Επιπλέον, οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Amazon Prime Video, μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες, η οποία επίσης διαθέτει σημαντικό και γνωστό περιεχόμενο.

Όσον αφορά στο αθλητικό περιεχόμενο, τα στελέχη της Vodafone έδειξαν να είναι ικανοποιημένα από αυτό που ήδη διαθέτουν (προσφέρονται με επιπλέον χρέωση τα κανάλια Novasports της Nova). Αξιοσημείωτο είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, μόλις το 30% των συνδρομητών της Vodafone TV ενδιαφέρονται για αθλητικό περιεχόμενο, ενώ σε αντίστοιχα ποσοστά κυμαίνονται και ο αριθμός των συνδρομητών που έχουν επιλέξει να παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας τα κανάλια Novasports.

Το μηνιαίο κόστος ξεκινά από τα 9,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της πρόσβασης στο περιεχόμενο του HBO, ενώ στα πλάνα είναι και η δυνατότητα για παροχή περιεχομένου με καλύτερη ποιότητα εικόνας (σε ανάλυση 4Κ) αλλά και ήχου. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι πλέον είναι εφικτή η χρήση του Vodafone TV μέσω του δικτύου οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ