ΑΝΤΙΟΠΗ ΣΧΟΙΝΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λιμάνια: Το αμερικανικό σχήμα για Αλεξανδρούπολη - Καβάλα

Κοινοπραξία υπό την ομπρέλα της αμερικανικής αναπτυξιακής τράπεζας DFC, με συμμετοχή του fund Black Summit και ευρωπαϊκού λιμένα μπαίνει στο διαγωνισμό. Δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον η ONEX, αφοσιώνεται στα ναυπηγεία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτος διαγωνισμός για αξιοποίηση Ξενία, έρχονται άλλοι τέσσερις

Δημοσιεύθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Κομοτηνής, έρχονται άλλοι τέσσερις το επόμενο διάστημα. Ποια τουριστικά ακίνητα έχει στο πρόγραμμα αξιοποίησης η ΕΤΑΔ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπλοκή στην Golden Visa: Μόνο 78 νέες άδειες το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου

Η πανδημία καθηλώνει το πρόγραμμα που έφερε έσοδα 1 δισ. ευρώ το 2019. Μόλις 454 άδειες διαμονής εκδόθηκαν στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου. Κινέζοι αγοραστές διαμαρτύρονται για την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γρήγορες κινήσεις για εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Μέσα στον Οκτώβριο ολοκληρώνεται ο νομικός και οικονομικός έλεγχος που έχει ζητήσει η αμερικανική αναπτυξιακή τράπεζα DFC. Σχεδιάζονται επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του ναυπηγείου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entranet: Ανοίγει φτερά για το αμερικανικό χρηματιστήριο η «έξυπνη» εταιρεία από την Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία έχει λάβει το «πράσινο φως» για την εισαγωγή των μετοχών της στην παράλληλη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ, την  OTCQB. Ο CEO Λ. Παπαγεωργίου μιλά στο Business Daily για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ παραγωγής για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, νέες επενδύσεις 3,5 εκατ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Τούμπος, τονίζει στο Business Daily τα επόμενα σχέδια των μαστιχοπαραγωγών. Έμφαση στην καινοτομία και τις εξαγωγές. Επένδυση για την δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι νέες κινήσεις στην Ιδιωτική Υγεία, ο ρόλος του Ερρίκος Ντυνάν και τα ΣΔΙΤ

Η πώληση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», από τον όμιλο Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και η διαθεσιμότητα μικρότερων μονάδων υγείας στα αστικά κέντρα της περιφέρειας εκτιμάται ότι θα τροφοδοτήσουν νέο κύκλο ανακατάξεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη επένδυση στα Ναυπηγεία Σύρου για την αύξηση της δυναμικότητας

Σε αγορά νέας δεξαμενής προχωρά η ONEX Shipyards με δαπάνη 15 εκατ. ευρώ, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τα πλοία που... κάνουν ουρές. Στήριξη στα ναυπηγεία και από τους Έλληνες εφοπλιστές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυροποιεί τον ισολογισμό της η Νίκας με αύξηση κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ

Η βιομηχανία αλλαντικών πέτυχε αύξηση 28% στις πωλήσεις το 2019 και επιδιώκει να αυξήσει περαιτέρω τα μερίδια αγοράς της, μετά την αλλαγή συσχετισμών που δημιούργησε η περιπέτεια της Creta Farms.