Φώτο: Shutterstock

EY Ελλάδος και InvestGR Forum σε στρατηγική συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία τριετούς διάρκειας υπέγραψε η EY Ελλάδος με το InvestGR Forum που θα αφορά και την κατ' αποκλειστικότητα πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των ευρημάτων που διεξάγει η EY σε παγκόσμια κλίμακα.

Η EY Ελλάδος και το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece το οποίο διοργανώνεται από την Public Affairs and Networks, ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία τριετούς διάρκειας που θα αφορά μεταξύ άλλων, και η κατ' αποκλειστικότητα πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας που διεξάγει η ΕΥ σε παγκόσμια κλίμακα, με τίτλο «Attractiveness Survey», κατά το InvestGR Forum, αρχής γενομένης από το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back (24/06/2020, Athens Hilton).

Ο διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδος, Παναγιώτης Παπάζογλου, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας της Public Affairs and Networks για τη συμμετοχή μας στο InvestGR Forum. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα πολύτιμο βήμα για την προσέγγιση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ελληνικής πολιτείας και των ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, γύρω από το θέμα των ξένων επενδύσεων. Από την πλευρά της, η ΕΥ παρακολουθεί συστηματικά και καταγράφει τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας, και έχει υποβάλει σειρά προτάσεων για τη βελτίωση της ελκυστικότητας της χώρας μας ως επενδυτικού προορισμού. Θα είμαστε παρόντες στο 3rd InvestGR Forum 2020 και θα μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες την εμπειρία και τις προτάσεις μας».

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι στην προοπτική της στρατηγικής συνεργασίας με μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών, φορολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών χρηματοοικονομικών συμβούλων, όπως η ΕΥ Ελλάδος, η οποία γνωρίζει σε βάθος, και από πρώτο χέρι, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις αδυναμίες της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, καθώς και τις ανάγκες και προσδοκίες των ξένων εταιρειών που έχουν ήδη επενδύσει ή επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε φέτος ένα εξαιρετικά πετυχημένο InvestGR Forum».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Μεγάλου: Μπορεί να καλυφθεί το επενδυτικό κοινό των τελευταίων 10 ετών

Ο διευθ. σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς τόνισε πως οι τράπεζες μπορούν να φέρουν και ιδιωτικά κεφάλαια και σε συνδυασμό με τους ευρωπαϊκούς πόρους να χρηματοδοτηθούν οι σωστές επενδύσεις στη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη επένδυση ύψους 1 δισ. ευρώ της Microsoft στην Ελλάδα

Σε συνάντηση που είχαν στο παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ στις αρχές του χρόνου στο Νταβός, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σμιθ είχαν συζητήσει την πιθανότητα το επόμενο Data Center της Microsoft να γίνει στην Ελλάδα.