ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΑ: Έγκριση της εισαγωγής των μετοχών της Orilina Properties

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε την εισαγωγή του συνόλου των 138.218.440 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ORILINA PROPERTIES» (ISIN: GRS535003008) στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε:

  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E.» από το Μέλος του ΧΑ «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.
  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ΚΡΙ-ΚΡΙ A.E.» από το Μέλος του ΧΑ «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.
  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E.» από το Μέλος του ΧΑ «ΑΛΦΑ FINANCE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.
  • Την παραίτηση της εταιρείας - Μέλους του ΧΑ «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ.» Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης ορίζεται η Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.
  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» από το Μέλος του ΧΑ «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.
  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των ομολογιών της εταιρείας «IDEAL HOLDINGS A.E.» από το Μέλος του ΧΑ «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την πρώτη ημέρα της εισαγωγής των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ και υπό την προϋπόθεση της επιτυχούς έκβασης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών. Βάσει του πλάνου της δημόσιας προσφοράς, η ημερομηνία αυτή είναι η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Real Estate Services: Από 2 Απριλίου η επιστροφή κεφαλαίου €2,20/μετοχή

Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των ευρώ 27.300.000,00, διαιρούμενο σε 14.000.000 (κοινές, ονομαστικές, αδιαίρετες, με δικαίωμα ψήφου) μετοχές, ονομαστικής αξίας Ευρώ 1,95 έκαστη.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Ανεβάζει στα 0,217 ευρώ την τιμή στη Δημόσια Πρόταση για MIG

Απέκτησε χθες επιπλέον 6,4 εκατ. ευρώ μετοχές της MIG με ανώτατη τιμή τα 0,2170 ευρώ και τροποποιεί προς τα πάνω την τιμή της δημόσιας πρότασης. Ελέγχει πλέον το 53,5% των μετοχών της MIG
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρώτη σε συναλλαγές και τον Νοέμβριο στο χρηματιστήριο η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ

Η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ηγείται της αγοράς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση τα τελευταία χρόνια, με σταθερή άνοδο του μεριδίου αγοράς από το 10% του 2017 σε άνω του 20% το 2021 όταν πραγματοποίησε συναλλαγές που υπερέβησαν τα 7 δισ.ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Από 5/12 η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 271.448.946 νέων μετοχών

Οι μετοχές, κατά την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης τους, θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων που τηρούνται στο σύστημα άυλων τίτλων (Σ.Α.Τ.).