ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sarantis
Πηγή: Όμιλος Σαράντης

Εγκρίθηκε η εξαγορά της Stella Pack από τη Σαράντης στην Πολωνία

Η εξαγορά της STELLA PACK S.A. ενισχύει την ηγετική θέση του Ομίλου Σαράντη στην πολωνική αγορά συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων.

Το πράσινο φως για την εξαγορά της Stella Pack έλαβε ο όμιλος Σαράντη καθώς η εξαγορά της πολωνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης με την επωνυμία STELLA PACK S.A. από την 100% θυγατρική του Ομίλου στην Πολωνία, Sarantis Polska S.A., έλαβε τη σχετική έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού της Πολωνίας και κατά συνέπεια ολοκλήρωσε τις εγκρίσεις στις χώρες δραστηριότητας της STELLA PACK S.A.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο:

Ο Όμιλος Σαράντη ανακοινώνει πως η εξαγορά της πολωνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης με την επωνυμία STELLA PACK S.A. από την 100% θυγατρική του Ομίλου στην Πολωνία, Sarantis Polska S.A., έλαβε τη σχετική έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού της Πολωνίας και κατά συνέπεια ολοκλήρωσε τις εγκρίσεις στις χώρες δραστηριότητας της STELLA PACK S.A. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο 2024.

Η εξαγορά της STELLA PACK S.A. ενισχύει την ηγετική θέση του Ομίλου Σαράντη στην πολωνική αγορά συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ αναμένεται να δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης, ενδυναμώνοντας το γεωγραφικό αποτύπωμα του Ομίλου στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται.

Η STELLA PACK S.A. κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και διανομή ειδών οικιακής χρήσης, με 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ συμβάλλει ενεργά στην κυκλική οικονομία, καθώς λειτουργεί μόνο με ανακυκλωμένο πλαστικό για την παραγωγή πλαστικής σακούλας και διαθέτει γραμμή διαχωρισμού απορριμμάτων που κατασκευάζει εσωτερικά δικό της ανακυκλωμένο πλαστικό καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες παραγωγής της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον διπλασιασμό της κερδοφορίας μέχρι το 2028 στοχέυει η Σαράντης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση του ομίλου στο πρώτο Investor Day που διοργάνωσε, θα υλοποιηθεί και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 81 εκατ. ευρώ στην πενταετία. Που εστιάζεται η στρατηγική του ομίλου.