ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση εταιρειών της Interamerican

Η συγχώνευση αυτή αποτελεί ορόσημο για τον όμιλο εταιρειών Ιντεραμέρικαν, καθώς έρχεται να κάνει πράξη τη στρατηγική επιλογή του ομίλου για απλοποίηση και βελτιστοποίηση των δομών και διαδικασιών.

Η «Ιντεραμέρικαν Ζωής» ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρείας «Ιντεραμέρικαν Ζημιών».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η συγχώνευση αυτή αποτελεί ορόσημο για τον όμιλο εταιρειών Ιντεραμέρικαν, καθώς έρχεται να κάνει πράξη τη στρατηγική επιλογή του ομίλου για απλοποίηση και βελτιστοποίηση των δομών και διαδικασιών με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της.

Συνεπεία της συγχώνευσης, η επωνυμία της «Ιντεραμέρικαν Ζωής» άλλαξε σε «Ιντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρώντας τα ίδια φορολογικά στοιχεία και συνιστά πλέον μια ασφαλιστική εταιρία η οποία παρέχει σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους Ασφαλίσεων και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όπως σημειώνεται, με τη νέα εταιρική ταυτότητα η «Ιντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρεί την απρόσκοπτη συνέχεια και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και επιβεβαιώνει, για μία ακόμα φορά, την υπεύθυνη επιχειρηματική στάση και την ηγετική θέση του ομίλου Ιντεραμέρικαν στην ασφαλιστική αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Interamerican ενισχύει το ηλεκτρονικό κανάλι με το insurancemarket.gr

Η INTERAMERICAN δηλώνει πως με την επένδυση αυτή, υπογραμμίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ασφαλιστικού κλάδου και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια διανομής.