ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Η μονάδα Mefirst στο Περιστέρι

Interamerican: Ενισχύει την παρουσία της στην πρωτοβάθμια Υγεία

Το 2022 οι συνεργαζόμενοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και στις τρεις πλέον μονάδες του δικτύου της Interamerican, είναι περισσότεροι από 150, ενώ οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές αγγίζουν τους 100.

Ένα νέο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας «Medifirst» στο Περιστέρι Αττικής, προστέθηκε στο δίκτυο Υγείας της Interamerican, διευρύνοντας την παρουσία της εταιρείας στον χώρο της Υγείας και ενισχύοντας τις ιδιόκτητες υποδομές της στον κλάδο, εδραιώνοντας το αποτύπωμά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο Μedifirst άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του, τόσο για τους ασφαλισμένους της Interamerican, όσο και για το ευρύ κοινό, προσφέροντας υπηρεσίες μέσω 16 ιατρικών και 8 διαγνωστικών τμημάτων όλες τις ώρες και τις ημέρες της εβδομάδας.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι το 2021 τα Medifirst της Interamerican στον Άλιμο και το Μαρούσι προσέφεραν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περισσότερες από 150.000 περιπτώσεις. Το 2022 οι συνεργαζόμενοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και στις τρεις πλέον μονάδες είναι περισσότεροι από 150, ενώ οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές αγγίζουν τους 100.

Ο γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican Γιώργος Βελιώτης δήλωσε: «Τα πολυϊατρεία Medifirst ακολουθούν ένα μοντέλο λειτουργίας μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και μετά από 20 χρόνια παρουσίας τους στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Παρέχουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, είτε για τα τακτικά είτε για τα έκτακτα περιστατικά της υγείας τους, εύκολη πρόσβαση σε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Η Interamerican ενισχύοντας τις ιδιοκτήτες υποδομές στην υγεία, εδραιώνει την παροχή ποιοτικής και ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας στους πελάτες της και συνεισφέρει στη βελτίωση των υποδομών υγείας του ευρύτερου πληθυσμού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα σε Ερρίκος Ντυνάν και Interamerican

Με τη σύμβαση που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ η συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν - Interamerican καλύπτει όλα τα περιστατικά δευτεροβάθμιας περίθαλψης (έξοδα νοσηλείας και αμοιβές ιατρών) για το σύνολο των ασφαλισμένων της Interamerican.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Interamerican ενισχύει το ηλεκτρονικό κανάλι με το insurancemarket.gr

Η INTERAMERICAN δηλώνει πως με την επένδυση αυτή, υπογραμμίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ασφαλιστικού κλάδου και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια διανομής.