ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία δωρεάς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, από την INTERAMERICAN και τη PHILIPS Hellas, των πέντε φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, με παράδοση του εξοπλισμού στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του υπουργείου Υγείας, στις 19 Μαΐου.

Οι δύο εταιρείες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, συνεργάζονται, στο πλαίσιο της κοινής αντίληψης για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, όχι μόνο για τα συστήματα που παραδόθηκαν, αλλά και για την περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ, με έμφαση στην πρόληψη και την εξ αποστάσεως διαχείριση περιστατικών, μέσω διερεύνησης συμπτωμάτων. Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα πέντε συστήματα φορητών υπερηχοτομογράφων PHILIPS Lumify με τα αντίστοιχα tablets, που προσέφεραν οι εταιρείες -τρία συστήματα η INTERAMERICAN και δύο η PHILIPS Hellas- θα αξιοποιηθούν για καρδιολογικό και πνευμονολογικό έλεγχο, και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη συγκυρία για την ανάγκη εκτίμησης περιστατικών σχετικά με την εισαγωγή τους σε ΜΕΘ. Επισημαίνεται, ωστόσο, η χρηστική αξία σε βάθος χρόνου των υπερηχοτομογράφων για τη διαγνωστική αξιολόγηση περιστατικών, ανεξάρτητα από τον Covid-19.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλευτική γραμμή στήριξης της Groupama Ασφαλιστικής για τον καρκίνο του μαστού

Στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%.