ΓΔ: 1480.49 -1.06% Τζίρος: 105.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:17:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sarantis
Πηγή: Όμιλος Σαράντης

Σαράντης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξαγορά της Stella Pack

H απόκτηση της Stella Pack S.A. είναι μια στρατηγική κίνηση που επιτρέπει στον όμιλο Σαράντη να ενισχύσει την ηγετική του θέση στην πολωνική αγορά.

Την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς της Stella Pack S.A. από τη θυγατρική του στην Πολωνία, Sarantis Polska ανακοίνωσε ο όμιλος Σαράντη. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου Σαράντη και εδραιώνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως ηγέτιδα εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση της Stella Pack S.A. είναι μια στρατηγική κίνηση που επιτρέπει στον όμιλο Σαράντη να ενισχύσει την ηγετική του θέση στην πολωνική αγορά, συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ αναμένεται να δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης, ενδυναμώνοντας το γεωγραφικό αποτύπωμα του Ομίλου στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται.

Η Stella Pack S.A. αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στον όμιλο Σαράντη, καθώς κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και διάθεση ειδών οικιακής χρήσης, με 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε τρεις χώρες, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία. Παράλληλα αποτελεί μια εταιρεία πρότυπο σε θέματα κυκλικής οικονομίας, καθώς λειτουργεί μόνο με ανακυκλωμένο πλαστικό για την παραγωγή πλαστικής σακούλας, διαθέτοντας γραμμή διαχωρισμού των απορριμμάτων της, ώστε να κατασκευάζει εσωτερικά το ανακυκλωμένο πλαστικό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες παραγωγής της.

Ο όμιλος Σαράντη παραμένει σταθερός στη δέσμευσή του να τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Με την βαθιά γνώση των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων του, δημιουργεί αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του και αυξάνει το μερίδιό του στην αγορά. Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος επιτυγχάνει να δημιουργεί μεγαλύτερη αξία στους συνεργάτες και τους πελάτες του, προσφέροντας αξιόπιστες προϊοντικές λύσεις που αγαπούν και εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον διπλασιασμό της κερδοφορίας μέχρι το 2028 στοχέυει η Σαράντης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση του ομίλου στο πρώτο Investor Day που διοργάνωσε, θα υλοποιηθεί και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 81 εκατ. ευρώ στην πενταετία. Που εστιάζεται η στρατηγική του ομίλου.