ΓΔ: 1400.61 -1.12% Τζίρος: 124.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
αττικές εκδόσεις

Αττικές Εκδόσεις: Η S-MEDIA εξαγόρασε την θυγατρική Τηλέραμα

Το τίμημα της πώλησης ανέρχεται στο ποσό των 338.000€, ήτοι δέκα τρία ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (13,52) ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» ανακοινώνει την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη θυγατρική εταιρία «ΤΗΛΕΡΑΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ήτοι ποσοστού 50,00% που αντιστοιχεί σε είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) κοινές ονομαστικές μετοχές », στην εταιρεία «S-MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» .

Το τίμημα της πώλησης ανέρχεται στο ποσό των 338.000€, ήτοι δέκα τρία ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (13,52) ανά μετοχή. Η θυγατρική εταιρεία ενοποιείτο με την μέθοδο της πλήρους ενοποίησης και η επίπτωση της πώλησης δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της "ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε", σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Επισημαίνεται ότι οι λοιποί μέτοχοι της «ΤΗΛΕΡΑΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», οι οποίοι κατείχαν το υπόλοιπο 50%, πώλησαν ομοίως τις μετοχές τους στην ως άνω αγοράστρια με το ίδιο τίμημα.

Η πώληση της συμμετοχής του 50% της εταιρείας «ΤΗΛΕΡΑΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία εκδίδει το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό Τηλέραμα, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προσαρμογής του ομίλου στα νέα δεδομένα των media, η οποία περιλαμβάνει τον συνεχή μετασχηματισμό του ομίλου στη νέα εποχή, επενδύοντας συνεχώς σε νέα ψηφιακά μέσα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αττικές εκδόσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττικές Εκδόσεις: Αύξηση του τζίρου στο εννεάμηνο, υποχώρησε η κερδοφορία

Παρέμειναν σε πτωτική πορεία οι πωλήσεις εντύπων περιοδικών και ενθέτων καθώς υποχώρησαν κατά 15% σε επίπεδο ομίλου. Μεγάλη υποχώρηση των EBITDA που σημείωσαν πτώση κατά 37% σε επίπεδο ομίλου και 151% σε επίπεδο εταιρείας.
businessdaily-Karamouzis-Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καραμούζης: Πώς αλλάζει ο χάρτης των υποδομών την επόμενη δεκαετία

Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας επισήμανε ότι οι επενδύσεις σε υποδομές είναι ζωτικής σημασίας για την ώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης.