ΓΔ: 1481.87 0.28% Τζίρος: 46.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:34:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

Παγκρήτια Τράπεζα: Στόχος η συγχώνευση με Τράπεζα Αττικής το 2024

Ειδική εκδήλωση της τράπεζας στην Καλαμάτα, όπου πέραν όλων των άλλων, παρουσιάστηκε και η εξέλιξη του προγράμματος μετασχηματισμού της.

Βασικός στόχος της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι να έχει ολοκληρωθεί η συνένωση με την Τράπεζα Αττικής εντός του τρέχοντος έτους, όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλός της, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, μιλώντας σε εκδήλωση της τράπεζας στην Καλαμάτα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η Παγκρήτια, με πίστη στη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας και στη βάση του στρατηγικού της σχεδιασμού έθεσε ως βασικό στόχο την ενίσχυση τη Τράπεζας, πέρα από τα όρια της Κρήτης. Συνειδητά επιλέξαμε την παρουσία μας στην Καλαμάτα, σ’ έναν νομό της Πελοποννήσου με έντονη οικονομική δραστηριότητα. Η Τράπεζα επιδιώκει να τονώσει την επιχειρηματικότητα της περιοχής, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που βοηθούν τις υγιείς επιχειρήσεις να υλοποιήσουν βιώσιμα επιχειρηματικά και επενδυτικά πλάνα. Παράλληλα στοχεύει να διευκολύνει την καθημερινότητα των ιδιωτών, με νέα προϊόντα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Με κινητήριο δύναμη το ισχυρό και δυναμικό μετοχικό σχήμα της Thrivest, η Παγκρήτια τράπεζα εξελίσσεται διαρκώς, με κύριο στόχο τη συνένωση με την Τράπεζα Αττικής εντός του 2024».

 

Όπως τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση της τράπεζας με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Καλαμάτα, η διοίκηση της τράπεζας πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με  πελάτες και εκπροσώπους της επιχειρηματικής ζωής της πόλης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Πιρπινιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, μέλη της Διοίκησης της τράπεζας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά η εξέλιξη και ο μετασχηματισμός της Παγκρήτιας Τράπεζας από τους κκ. Αντώνη Βουράκη και Σεραφείμ Χρυσικό, επικεφαλής των Γενικών Διευθύνσεων Λιανικής Wealth & Ψηφιακής Τραπεζικής και Wholesale Banking αντίστοιχα. Ο Γενικός Διευθυντής της TRITON ASSET MANAGEMENT κ. Αλέξανδρος Μαγκλάρας αναφέρθηκε στο εξελισσόμενο οικονομικό περιβάλλον και στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Στα 90,8 εκατ. τα κέρδη προ φόρων, 65% πάνω οι καταθέσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Αντώνης Μ. Βαρθολομαίος σημείωσε: «Η σημαντική κερδοφορία που καταγράψαμε για το 2023 αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση των στρατηγικών επιλογών και του σχεδιασμού μας».
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Το COBALT Personal Banking σε δέκα επιπλέον καταστήματα

Οι πελάτες COBALT έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου της Παγκρήτιας, σε διακριτούς χώρους, ενώ διατηρούν το δικαίωμα για αποκλειστικές τιμολογήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο υποκατάστημα στην Τρίπολη δημιούργησε η Παγκρήτια Τράπεζα

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας την παρουσία της Τράπεζας στην Πελοπόννησο, μια περιφέρεια με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με Συνεταιριστική Τράπεζα Κ. Μακεδονίας

Η συγχώνευση έλαβε το «πράσινο φως» από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ μέσω αυτής η Παγκρήτια  Τράπεζα επεκτείνει το δίκτυο της σε ολόκληρη την Ελλάδα  με πάνω από  50 καταστήματα.