ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Med
Κατάστημα της Med.

Med: Μη δεσμευτικό MoU για την απορρόφηση της Axel Accessories

Οι μέτοχοι της «AXEL ACCESSORIES» θα καταστούν μέτοχοι επί του καταβεβλημένου κεφαλαίου της απορροφώσας εταιρείας «MED» σε ποσοστό από 6,95% έως 7,05%.

Στη σύναψη μη δεσμευτικού μνημονίου συμφωνίας με την εταιρεία Axel Accessories προχώρησε η Med Κατασκευαστική Ενδυμάτων. Σύμφωνα με το μη δεσμευτικό μνημόνιο οι συμβαλλόμενες εταιρείες πρόκειται να συγχωνευθούν διά απορροφήσεως με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά την οποία η Axel ύστερα από τη λύση της και χωρίς να τεθεί σε εκκαθάριση θα μεταβιβάσει στη Med το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Med στο Χρηματιστήριο Αθηνών:

Η εταιρεία «MED ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΜΑΓΙΟ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ» με Α.Φ.Μ. 099359394 προχώρησε στην σύναψη μη δεσμευτικού μνημονίου βασικών όρων συμφωνίας με την εταιρεία με την επωνυμία «AXEL ACCESSORIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ» και με διακριτικό τίτλο «AXEL ACCESSORIES A.E.», με Α.Φ.Μ. 999559300, γνωστοποιεί η εισηγμένη με ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με το ως άνω μη δεσμευτικό μνημόνιο οι συμβαλλόμενες εταιρίες πρόκειται να προβούν σε πράξη συγχώνευσης δια απορροφήσεως με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κατά την οποία η «AXEL ACCESSORIES A.E.», ύστερα από λύση της και χωρίς να τεθεί σε εκκαθάριση, θα μεταβιβάσει στην «MED A.B.E.E» το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της, με τη διάθεση στους μετόχους της «AXEL ACCESSORIES A.E.» εταιρικών συμμετοχών της «MED A.B.E.E».

Οι μέτοχοι της «AXEL ACCESSORIES A.E.» θα καταστούν μέτοχοι επί του καταβεβλημένου κεφαλαίου της απορροφώσας εταιρείας «MED A.B.E.E» σε ποσοστό από 6,95% έως 7,05%. Οι ως άνω νέες μετοχές θα είναι δεσμευμένες στο σύνολό τους για διάστημα ενός έτους από τη κτήση τους και κατά 50% για το δεύτερο έτος. Μετά την πάροδο των δύο ετών οι ως άνω μετοχές θα είναι στο σύνολο τους ελεύθερα μεταβιβάσιμες.

Ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της «AXEL ACCESSORIES A.E.» Κωνσταντίνος Λαγουμάκης θα προταθεί να τοποθετηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της «MED A.B.E.E» ως μη εκτελεστικό μέλος.

Η υλοποίηση της ως άνω συγχώνευσης θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την 31/12/2024, μετά την ολοκλήρωση του Due Diligence και υπό την προϋπόθεση αναδιάρθρωσης και εξορθολογισμού των δανειακών υποχρεώσεων της «AXEL ACCESSORIES A.E.».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Med
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eισαγωγή των μετοχών της MED στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕD ABEE Λεωνίδας Ζησιάδης υπογράμμισε πως η είσοδος της εταιρείας στο Χρηματιστήριο αποτελεί μια επιβράβευση της μακράς πορείας της εταιρείας και της δυναμικής της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις για δημοσίευμα σχετικά με την ελληνική Boss Shoes

Oι εταιρίες συνυπήρχαν στον χώρο της υπόδησης από το 2003 έως και το 2019, οπότε μετά από δικαστική διαμάχη και με απόφαση Αρείου Πάγου, επιτρέπεται η παραγωγή, προβολή και διανομή μόνο των υποδημάτων με το σήμα BOSS της Boss Shoes A.E.