ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Med
Κατάστημα της Med.

Med: Διακοπή στις διαπραγματεύσεις για τη συγχώνευση με την Axel

Οι δύο εταιρείες είχαν υπογράψει μη δεσμευτικό μνημόνιο βασικών όρων συμφωνίας (MOU) που προέβλεπε τη συγχώνευση δια απορροφήσεως της Axel από την Med.

Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας Med με την εταιρεία Axel Accessories για την υλοποίηση του μη δεσμευτικού μνημονίου βασικών όρων συμφωνίας (MOU), που προέβλεπε τη συγχώνευση δια απορροφήσεως της «AXEL ACCESSORIES A.E.» από την «MED A.B.E.E.».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία «MED ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΜΑΓΙΟ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ» με Α.Φ.Μ. 099359394 ανακοινώνει την διακοπή των διαπραγματεύσεων με την εταιρεία «AXEL ACCESSORIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ» και με διακριτικό τίτλο «AXEL ACCESSORIES A.E.», με Α.Φ.Μ. 999559300, για την υλοποίηση του μη δεσμευτικού μνημονίου βασικών όρων συμφωνίας (MOU), που προέβλεπε τη συγχώνευση δια απορροφήσεως της «AXEL ACCESSORIES A.E.» από την «MED A.B.E.E.».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Med
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eισαγωγή των μετοχών της MED στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕD ABEE Λεωνίδας Ζησιάδης υπογράμμισε πως η είσοδος της εταιρείας στο Χρηματιστήριο αποτελεί μια επιβράβευση της μακράς πορείας της εταιρείας και της δυναμικής της.