ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ολοκλήρωση δωρεάν διάθεσης μετοχών από την ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.

Το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης μετοχών υλοποιήθηκε κατόπιν της σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 10ης Σεπτεμβρίου 2023.

Η Εταιρεία ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. με ανακοίνωσή της επισήμανε ότι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε η δωρεάν διάθεση 285.751 ιδίων μετοχών σε εργαζομένους και συνεργάτες της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, με κριτήριο την ατομική εργασιακή τους απόδοση και προσφορά στην Εταιρεία και στον Όμιλο FDL.

Το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης μετοχών υλοποιήθηκε κατόπιν της σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 10ης Σεπτεμβρίου 2023 και της αντίστοιχης εξουσιοδότησης που είχε δοθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Σημειώνεται ότι οι κύριοι μέτοχοι της Εταιρείας δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η συνολική αξία των μετοχών που διατέθηκαν ανέρχεται σε €138.303,48, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος € 0,4840 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. εφαρμόζει επιτυχημένα για περισσότερο από 10 έτη το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης μετοχών, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επιβραβεύσει τους εργαζόμενους και συνεργάτες που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου.

Το 2023 αποτέλεσε ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον Όμιλο FDL. Επενδύοντας την τελευταία δεκαετία σε μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης, πραγματοποιώντας σημαντικές μακροχρόνιες συνεργασίες με πολυεθνικές, ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις και έχοντας υλοποιήσει εξαγορές επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, το 2023 ο Όμιλος σημείωσε Κύκλο Εργασιών ύψους 83,06 εκ. ευρώ με την κερδοφορία σε επίπεδο EBITDA να διαμορφώνεται στα €8,86 εκ. ευρώ, εμφανίζοντας αξιοσημείωτη αύξηση 25,6% έναντι του προηγούμενου έτους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Στο 28,829% αυξήθηκε η συμμετοχή του Σωκράτη Κόκκαλη

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία «CLΕARDROP HOLDINGS LIMITED» ελέγχεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Κ-GENERAL INVESTMENTS AND SYSTEMS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. “K-SYSTEMS”) μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης.
ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» για επιστροφή κεφαλαίου 0,50 ευρώ/μετοχή

Θα μοιραστούν συνολικά 174 εκατ. ευρώ. Στα 700 εκατ. τα διαθέσιμα στο τέλος Μαρτίου. Πώς τα τρία τελευταία χρόνια η Reggeborgh ολοκλήρωσε τον λειτουργικό μετασχηματισμό του ομίλου και θωράκισε τον ισολογισμό
volos-limani
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάπτυξη της Nepa Economic Consulting στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

«Από το 2018 στηρίζουμε και αναπτύσσουμε αδιάλειπτα την τοπική επιχειρηματικότητα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους οικονομοτεχνικούς τομείς» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κωνσταντίνος Πατήρης.
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελευθέριος Βενιζέλος: 7,7 εκατ. επιβάτες το πρώτο τετράμηνο του 2024

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις για το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζονται , καθώς και τον μήνα Απρίλιο «απογειώθηκε», σημειώνοντας αύξηση 16,3% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2023, φτάνοντας τους 2,49 εκατ. επιβάτες.