ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
SkyExpress
Airbus A320neo της SKY express.

Νέος διευθύνων σύμβουλος της SKY EXPRESS ο Κωνσταντίνος Τσιγκουράκος

Ο πιλότος Κωνσταντίνος Ηλιάκης έδωσε τη θέση του στον Κωνσταντίνο Τσιγκουράκο, ο οποίος προέρχεται από τον επιχειρηματικό κλάδο. Παραμένουν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Με σκοπό την υλοποίηση νέων επιχειρησιακών/επιχειρηματικών σχεδίων η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας SKY express προχώρησε στην αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος Κωνσταντίνος Ηλιάκης έδωσε τη θέση του στον Κωνσταντίνο Τσιγκουράκο, ο οποίος προέρχεται από τον επιχειρηματικό κλάδο. Παραμένουν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ, τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέμειναν ως έχουν. Πρόεδρος ο Θεόδωρος Κροκίδας, Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Λιούμπης, και ο Παναγιώτης Γιαννούκος, μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής και λήγει στις 05.06.2029.

«Αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της SKY express, το οποίο θα υλοποιήσει το αναπτυξιακό στρατηγικό πρόγραμμα της εταιρείας και θα επιταχύνει τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της. Η Γενική Συνέλευση της εταιρείας εκφράζει ταυτόχρονα τις ευχαριστίες της προς τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ για την συμβολή τους στην επίτευξη σημαντικών στόχων», αναφέρει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται η SKY express έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με 18 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι οι: Air France, American Airlines, Air Transat, Air Serbia, British Airways, Condor Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Easyjet, El AL Israel Airlines, Emirates, Etihad, KLM, Middle East Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian, Transavia και Turkish Airlines.

Μέσα από τις στρατηγικές της συμμαχίες, η SKY express προσφέρει τη δυνατότητα απρόσκοπτης διασύνδεσης με περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2023 ο αριθμός των μηνιαίων πτήσεων των interline partners της εταιρείας ξεπέρασε τις 500.000 και η SKY express μετέφερε - σε εβδομαδιαία βάση- περισσότερους από 1.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

business_daily_sky_express
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου στην Ευρώπη κατέγραψε η SKY Express

Η αεροπορική εταιρεία με 119 καθημερινές πτήσεις, κατέκτησε επίσης την 38η θέση στη λίστα των πιο πολυσύχναστων αερομεταφορέων σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν ακύρωσε ούτε μια πτήση την καλοκαιρινή περίοδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει τις απευθείας πτήσεις στην Κρήτη από Ευρώπη η SKY express

Με στόχο να αυξήσει την άφιξη επισκεπτών στην Κρήτη, η SKY express θα συνδέσει τα αεροδρόμια του νησιού με απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας, την Πολωνία, Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.