Φώτο: Shutterstock

Πλαίσιο: Ανανέωση της σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με την Eurobank Equities

Ανανεώθηκε για έναν χρόνο, και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities.

Μέχρι την 1η Μαρτίου του 2021 ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities, όπως έκανε γνωστό η εισηγμένη με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πλαίσιο Computers ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η διάρκεια της από 16 Φεβρουαρίου 2015 σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, ανανεώθηκε για ένα (1) ακόμη έτος και ειδικότερα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.

Σημειώνεται ότι με βάση την ως άνω σύμβαση και σύμφωνα με τους όρους και συμφωνίες της, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, με την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδοτρίας και προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Απαραίτητες για την οικονομία και την κοινωνία οι ανοιχτές τράπεζες

Για την δημιουργία ενός ψηφιακού τραπεζικού οργανισμού σε ελάχιστο χρόνο, κάτι το οποίο θα φαινόταν αδύνατο μέχρι χθες, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας σε επιστολή του προς τους εργαζομένους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ολοκληρώνεται το σχέδιο Επιτάχυνση, δραστική μείωση των NPEs

Σύμφωνα με πηγές της τράπεζας στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα ο δείκτης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων θα περιοριστεί στο 15,9% από περίπου 40%, σήμερα.