Φώτο: Shutterstock

Πλαίσιο: Ανανέωση της σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με την Eurobank Equities

Ανανεώθηκε για έναν χρόνο, και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities.

Μέχρι την 1η Μαρτίου του 2021 ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities, όπως έκανε γνωστό η εισηγμένη με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πλαίσιο Computers ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η διάρκεια της από 16 Φεβρουαρίου 2015 σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, ανανεώθηκε για ένα (1) ακόμη έτος και ειδικότερα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.

Σημειώνεται ότι με βάση την ως άνω σύμβαση και σύμφωνα με τους όρους και συμφωνίες της, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, με την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδοτρίας και προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ολοκληρωμένο ψηφιακό δίκτυο υπηρεσιών για ιδιώτες - επιχειρήσεις

Ένα ολοκληρωμένο μενού ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, έχει αναπτύξει η eurobank ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να το αξιοποιήσουν, μειώνοντας τις μετακινήσεις τους και συμβάλλοντας στην ανάσχεση της πανδημίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Διανομή από τα κλασματικά υπόλοιπα της Cairo Mezz

Το τελικό ποσό είναι €2.058,19. Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την 25.09.2020.