ΓΔ: 1445.65 -0.26% Τζίρος: 19.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:31:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Varvagiannis-Ouzo
Φωτο: Ποτοποιΐα Βαρβαγιάννη

Ούζο Βαρβαγιάννη: Επένδυση σε νέα γραμμή παραγωγής στο Πλωμάρι

Ο τζίρος της ελληνικής εταιρείας για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ, ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία. 

Στην κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην έδρα της, στο Πλωμάρι της Λέσβου προχωρά η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη μετά την ένταξη του επενδυτικού της προγράμματος στον Αναπτυξιακό Νόμο. 

Με την εν λόγω επένδυση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία στοχεύει στον διπλασιασμό της ικανότητας παραγωγής, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση εντός κι εκτός συνόρων, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτη την ποιότητά της.

Η επενδυτική αυτή δραστηριότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, ενισχύοντας την καλή της θέση στον κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος της εταιρείας για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία. 

Με τη σύγχρονη υποδομή και την αυξημένη παραγωγική ικανότητα το Ούζο Βαρβαγιάννη, θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να επιδιώξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τις τιμές του σε προσιτά επίπεδα χωρίς να έχει προβεί σε νέες ανατιμήσεις. 

Με δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσδοκώντας ότι η νέα μονάδα θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία και αειφορία της επιχείρησης, ενισχύοντας την τοπική και εγχώρια οικονομία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Dodoni-Pagota
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην ιδιοκτησία της εταιρείας Βενέτη περνάνε τα Παγωτά Δωδώνη

Η εταιρεία Βενέτη εξαγόρασε τα χρέη της Παγωτά Δωδώνη προς τις τράπεζες ύψους περίπου 40 εκατ. «Είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή στο ελληνικό παγωτό» τόνισε ο CEO της Βενέτη Π. Μονεμβασιώτης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά του 75% της καραμελοποιίας Λάβδας προχώρησε η ΙΟΝ

Στόχος της συνένωσης των δύο ιστορικών ελληνικών εταιρειών είναι να δημιουργήσει οικονομίες κλίμακος και να ενδυναμώσει περαιτέρω την ανάπτυξή τους στις αγορές που δραστηριοποιούνται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων φεύγει, το SMERC έρχεται στην ΕΨΑ

Η εταιρεία διέθεσε το 25% στο SMERC του Νίκου Καραμούζη. Ο Πέτρος Σεπετάς δηλώνει ότι εστιάζει πλέον στο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 100 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων.